Libnet.ro
UNICEF

15:30

iPhone 12 mini se va incarca mai greu decat celelalte modele de iPhone 12

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iPhone 12 mini se va incarca mai greu decat celelalte modele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

iPhone 12 mini se va incarca mai greu decat celelalte modele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea.

iPhone 12 mini se va incarca cel mai greu dintre modelele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea, scrie News.

George Buhnici, raspuns dupa videoclipul de prezentare a lui iPhone 12 mini, care a incalcat embargoul media

George Buhnici a fost primul YouTuber din lume care a prezentat un videoclip hands-on cu noul iPhone 12 mini, insa a fost nevoit sa il stearga la scurt timp dupa publicare.

Mic si prost: motivul principal pentru care sa nu-ti cumperi iPhone 12 mini

Niciodata Apple nu a dat dovada de mai putina transparenta cand vine vorba de lansarea unor telefoane. Din fericire, majoritatea problemelor legate de iPhone 12 au ajuns pe internet, iar.

Fara petreceri de Revelion si carantina de 14 zile pentru cei care vin din tari cu indice de raspandire mai mare decat al Romaniei

Orban anunta ca petrecerile de Revelion sunt considerate petreceri private si nu vor putea fi organizate, iar romanii care vin in tara de Craciun vor intra in carantina daca se intorc din tari cu un indice de infectare mai mare decat cel inregistrat de Romania.

Clona de iPhone 12, mai buna decat originalul, creata de Huawei: ce are in plus

Mai sunt mai putin de 24 de ore pana la lansarea Huawei Nova 8 SE, un terminal care pare cat se poate de similar cu iPhone 12, din punct de vedere estetic. Daca iti doreai un smartphone care.

VIDEO inca un motiv sa nu-ti cumperi iPhone 12: cum te-a sabotat Apple, daca ti se strica ceva

Dupa ce a avut mai multe procese in SUA legate de dreptul oamenilor de a-si repara iPhone-urile oriunde doresc, Apple iti ofera un motiv in plus sa nu-ti iei iPhone 12. Noile.

iPhone 12 Pro le permite oamenilor orbi sa-i vada pe cei din jurul lor

IPhone 12 Pro si 12 Pro Max de la Apple au o noua functie pentru utilizatorii orbi sau cu vedere redusa capacitatea de a vedea alte persoane din jur. Dispozitivele folosesc noul senzor.

Ce se intampla in corpul tau cand consumi sirop de usturoi. Este mai puternic decat penicilina

Penicilina este un antibiotic extrem de cunoscut pentru tratarea blilor, precum cancerul. Acest antibiotic foarte puternic se dovedeste a fi, cu toate acestea, mai slab decat siropul de usturoi, un remediu natural care este de zece ori mai puternic decat penicilina. Ce se intampla in corpul tau cand consumi sirop de usturoi De altfel, siropul .

Radu Tudor: E mai grav decat credeam

E mai grav decat credeam: urcam spre 10. 000 de infectari pe zi. Avem 148 de decese.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )