Libnet.ro
UNICEF

06:00

iPhone 6S Plus a fost cel mai bun telefon pe AnTuTu anul trecut

Playtech Playtech,
iPhone 6S Plus a fost cel mai bun telefon pe AnTuTu anul trecut

IPhone 6S Plus a reusit sa obtina rezultate mai bune decat oricare alt telefon in benchmark-ul AnTuTu in 2015. Cunoscuta platforma de benchmarking AnTuTu a publicat de curand lista cu telefoanele mobile care au inregistrat cele mai bune scoruri pe site-ul sau. Mai mult sau mai putin surprinzator, dispozitivul care a ocupat primul loc a []. continuă pe Playtech

Oscar 2016. Son of Saul, cu romanul Levente Molnar, nominalizat la cel mai bun film strain

Lungmetrajul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost nominalizat la editia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film intr-o limba straina,.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Messi, Stapanul Baloanelor de Aur: argentinianul a fost ales cel mai bun din lume in 2015. Ce a spus despre Ronaldo

Ales cel mai bun fotbalist al lumii in 2009, 2010, 2011 si 2012, Lionel Messi a fost votat numarul 1 si pentru anul recent incheiat, devenind singurul jucator din istorie cu cinci trofee Ballon dOr.

Neymar, fair-play la gala decernarii Balonului de Aur: Messi este cel mai bun din lume

Atacantul brazilian Neymar a declarat, luni, ca argentinianul Lionel Messi, coechipierul sau de la FC Barcelona, este cel mai bun jucator din lume si merita sa castige Balonul de Aur decernat la gala de la.

Cel mai bun antiinflamator natural. Ce compozitie chimica miraculoasa are sucul de cartofi, care ia durerea cu mana

Cartoful, cel mai banal aliment, numit si mancarea saracului, a fost vedeta in toata lumea la inceputurile civilizatiei. in Moldova, in 1818, domnitorul Scarlat Callimachi a platit bani grei traducerea din limba greaca pentru popularizarea cartofului in randurile supusilor. Acesta este, se pare, primul tratat gastronomic in limba romana despre cartof.

Nominalizarile pentru Oscar 2016. Lungmetrajul Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar, favorit la categoria cel mai bun film intr-o limba straina

Adam McKay, George Miller, Alejandro Gonzalez Inarritu, Lenny Abrahamson si Tom McCarthy au fost nominalizati la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar, la categoria cea mai buna regie, potrivit site-ului oficial al evenimentului, citat de Mediafax.

Globurile de Aur: in cel mai bun film strain al lui 2016 joaca romanul Levente Molnar

Filmul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost desemnat cea mai buna pelicula straina, la editia din 2016 a Globurilor de Aur.

Utile: Idei de mic dejun care lupta impotriva cancerului si a bolilor cronice; Scarlatina, bat-o vina! Cum o recunoastem si cum ii venim de hac; Un aliment plin de grasimi, cel mai bun medicament anti-colesterol

Ce tip de miere iti face bine in functie de bolile pe care le ai. Folosita de mii de ani, mierea este considerata un medicament natural valoros, aceste remdiu. Cubul de gheata, mai tare ca masajul! Unde il aplici ca sa te relaxeze. Medicina chinezeasca, inca de la inceputurile ei, a atestat ideea ca organismul.

Untold Festival, din Romania, a castigat premiul pentru cel mai bun mare festival din Europa

Untold Festival, cel mai mare eveniment muzical din 2015 din Romania, dupa numarul de spectatori, a castigat miercuri noapte premiul Best Major Festival, la Gala European Festivals Awards care a avut loc in Olanda.

Zeama care alunga boala: supa de pasare cu taietei, cel mai bun leac pentru raceala, dupa o reteta din Baragan

O vorba din batrani zice ca acest fel de mancare te scoala de pe boala. Fie ca e vorba de o raceala sau de o mahmureala dupa o petrecere de o noapte, supa de pasare face minuni. Preparata in casa, cu legume din belsug, dar mai ales cu taietei facuti si ei pe loc, nu cumparati din supermarket, supa de pasare este un adevarat medicament.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )