Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cel mai bun antiinflamator natural. Ce compozitie chimica miraculoasa are sucul de cartofi, care ia durerea cu mana

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun antiinflamator natural. Ce compozitie chimica miraculoasa are sucul de cartofi, care ia durerea cu mana

Cartoful, cel mai banal aliment, numit si mancarea saracului, a fost vedeta in toata lumea la inceputurile civilizatiei. in Moldova, in 1818, domnitorul Scarlat Callimachi a platit bani grei traducerea din limba greaca pentru popularizarea cartofului in randurile supusilor. Acesta este, se pare, primul tratat gastronomic in limba romana despre cartof. continuă pe Adevărul

Neymar, fair-play la gala decernarii Balonului de Aur: Messi este cel mai bun din lume

Atacantul brazilian Neymar a declarat, luni, ca argentinianul Lionel Messi, coechipierul sau de la FC Barcelona, este cel mai bun jucator din lume si merita sa castige Balonul de Aur decernat la gala de la.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Messi, Stapanul Baloanelor de Aur: argentinianul a fost ales cel mai bun din lume in 2015. Ce a spus despre Ronaldo

Ales cel mai bun fotbalist al lumii in 2009, 2010, 2011 si 2012, Lionel Messi a fost votat numarul 1 si pentru anul recent incheiat, devenind singurul jucator din istorie cu cinci trofee Ballon dOr.

Globurile de Aur: in cel mai bun film strain al lui 2016 joaca romanul Levente Molnar

Filmul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost desemnat cea mai buna pelicula straina, la editia din 2016 a Globurilor de Aur.

Marius Sumudica, desemnat cel mai bun antrenor al anului 2015. Hagi, Radoi si Iordanescu au primit si ei distinctii

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, a fost desemnat cel mai bun tehnician din anul 2015, luand fata unor nume grele in domeniu.

Piata auto britanica a avut cel mai bun an de vanzari din istoria sa. Dacia a vandut peste 26.000 de masini anul trecut

Vanzarile de masini noi in Regatul Unit au atins un nou maxim istoric anul trecut, ajungand la 2,6 milioane unitati, arata datele asociatiei SMMT. Fiesta, Corsa si Focus sunt cele mai vandute modele, iar de la Dacia, Sandero si-a gasit 16. 000 de clienti. Vanzarile marcii Volkswagen au scazut cu 10% in octombrie, cu 20% in noiembrie si cu 0,5% luna trecuta, scandalul emisiilor avand efecte.

Utile: Cel mai bun leac impotriva tusei este... acest desert delicios; Cum sa cureti salteaua pe care dormi usor si rapid; Iarna asta n-o sa cazi! Trucuri vechi si noi, ca sa castigi pariul cu gheata si cu poleiul

Cat de importanta este vizita anuala la ginecolog si ce analize ginecologice sa-si faca orice femeie Este necesar sa consulti macar o data pe an medicul ginecolog care va face. Cum ne explicam gelozia De ce suntem geloase? In primul rand, din cauza fricii, din teama de a-l pierde pe cel iubit. In al doilea rand, gelozia provine din lipsa de incredere pe care.

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare de handbal din LUME, in anul 2015. Paula Ungureanu - cel mai bun portar

Handbalista Cristina Neagu a fost desemnata drept cea mai buna jucatoare din lume, in anul 2015.

Cel mai prost violator vine de la Suceava: un tanar a incercat sa violeze de doua ori, fara succes, o batrana de 87 de ani

Dumitru Marian Mortun, de 22 de ani, din comuna suceveana Ulma poate fi considerat cel mai prost violator. Dupa ce a stat trei ani in inchisoare pentru ca a incercat sa violeze o batrana de 87 de ani, imediat dupa eliberare a tabarat din nou peste femeie, insa nu a reusit nici de aceasta data sa o violeze.

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )