Libnet.ro
UNICEF

01:05

IPJ Arges, prima reactie dupa accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu: Se desfasoara cercetari in rem

Antena3 Antena3,
IPJ Arges, prima reactie dupa accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu: Se desfasoara cercetari in rem

IPJ Arges informeaza vineri, referitor la incidentul petrecut pe raza comunei Cotmeana joi, in care a fost implicat si Daniel Chitoiu, ca la acest moment se desfasoara cercetari in rem, au fost audiati mai multi martori, iar o concluzie referitor la vinovatia certa a unei anumite persoane nu poate face obiectul unei comunicari preliminare. continuă pe Antena3

Dosar penal dupa accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Fostul ministru ar fi cel care a patruns pe contrasens

Anchetatorii au conturat o prima ipoteza in cazul accidentului in care a fost implicat Daniel Chitoiu, in urma caruia au murit doua persoane. Masina condusa de secretarul general al ALDE ar fi patruns pe contrasens, scrie Mediafax. Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Ministrul Justitiei, prima reactie dupa achitarile din dosarul Tandarei: Fie nu au fost probe, fie au fost, dar judecatorii le-au ignorat

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, marti, cu privire la achitarea definitiva a celor 24 de persoane acuzate ca trimiteau copii la cersit in Marea Britanie, ca fie nu au fost probe, fie au fost probe si au fost ignorate de catre judecatori.

Ministrul Justitiei, prima reactie dupa achitarile din dosarul Tandarei: E clar ca sunt probleme in justitia noastra

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a reactionat dupa sentinta din Cazul Tandarei, in care 24 de inculpati au fost achitati dupa noua ani de judecare a procesului in care erau inculpati pentru ca au dus aproape 200 de copii la cersit in Marea Britanie.

Digi24: VIDEO. Noi informatii despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Dezvaluirile unui martor

Apar noi imagini si informatii in legatura cu accidentul in care a fost implicat fostul vicepremier Daniel Chitoiu, joi dimineata, pe DN 7 in judetul Arges, in urma caruia au murit doua persoane. Fostul ministru de finante ar fi provocat accidentul grav de ieri, au declarat surse din ancheta pentru Digi24.

Cristian Tudor Popescu, dupa accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu: 15 ani mai tarziu, amaratii sunt ucisi la fel

Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni duri accidentul in care a fost implicat fostul ministru al Economiei Daniel Chitoiu.

Chitoiu va fi adus la Spitalul Floreasca pentru investigatii, dupa accidentul din Arges

Secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitala pentru mai multe investigatii, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier produs in judetul Arges. in urma accidentului, o persoana a murit, transmite Mediafax.

Detaliul incredibil care a iesit la iveala despre fostul ministru al Economiei, dupa accidentul in care au murit doi oameni. Cine este, de fapt, vinovat de tragedie

Noi informatii despre accidentul in care a fost implicat fostul ministrul al Economiei, Daniel Chitoiu, au iesit la iveala. Oamenii legii au reusit sa afle cine este vinovat pentru accidentul produs joi dimineata pe DN7 in urma caruia doi oameni si-au pierdut viata. Cine este, de fapt, vinovat de producerea accidentului in care a fost .

Ce se intampla cu Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul care i-a schimbat complet viata. Anunt neasteptat

Vestile legate de starea de sanatate a lui Michael Schumacher nu au fost foarte multe, in ultimii ani. Cunoscutul pilot de curse a suferit leziuni foarte grave, in zona capului, dupa ce a s-a lovit de o stanca atunci cand se afla la schi in Alpii francezi. A urmat o lunga perioada in care starea .

Reactia IPJ Arges dupa accidentul lui Chitoiu. Ce spune despre persoana responsabila de producerea tragediei

Politistii din Arges au transmis, vineri, referitor la accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu, ca au fost audiati mai multi martori, iar cercetarea se face in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Oana Roman, reactie vehementa dupa ce a fost intrebata de Marius Elisei. Ce se intampla acum intre ei

Desi nu de mult i-a luat apararea sotului ei in mediul online, cand acesta fusese criticat de publicul ei, acum, Oana Roman a avut o reactie vehementa dupa ce a fost intrebata de Marius Elisei. Ce se intampla intre ei in aceste momente? Oana Roman, reactie vehementa dupa ce a fost intrebata de Marius Elisei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )