Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Tudor Popescu, dupa accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu: 15 ani mai tarziu, amaratii sunt ucisi la fel

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, dupa accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu: 15 ani mai tarziu, amaratii sunt ucisi la fel

Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni duri accidentul in care a fost implicat fostul ministru al Economiei Daniel Chitoiu. continuă pe Antena3

Dosar penal dupa accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Fostul ministru ar fi cel care a patruns pe contrasens

Anchetatorii au conturat o prima ipoteza in cazul accidentului in care a fost implicat Daniel Chitoiu, in urma caruia au murit doua persoane. Masina condusa de secretarul general al ALDE ar fi patruns pe contrasens, scrie Mediafax. Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Digi24: VIDEO. Noi informatii despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Dezvaluirile unui martor

Apar noi imagini si informatii in legatura cu accidentul in care a fost implicat fostul vicepremier Daniel Chitoiu, joi dimineata, pe DN 7 in judetul Arges, in urma caruia au murit doua persoane. Fostul ministru de finante ar fi provocat accidentul grav de ieri, au declarat surse din ancheta pentru Digi24.

Cristian Tudor Popescu, mesaj acid in a doua zi de Craciun: Urarea ironica pe care le-a facut-o romanilor

Cristian Tudor Popescu le-a trimis un mesaj romanilor in a doua zi de Craciun. Astfel, gazetarul le-a urat conationalilor care abuzeaza de serviciile medicale in aceasta perioada sa plateasca integral asistenta medicala si tratamentele de care beneficiaza.

Cristian Tudor Popescu SOCHEAZA in a doua zi de Craciun: Urarea INCREDIBILA pe care le-a facut-o romanilor

Cristian Tudor Popescu le-a trimis si el un mesaj romanilor in a doua zi de Craciun. Gazetarul nu s-a abtinut nici in aceasta zi de Sarbatoare si le-a urat conationalilor care abuzeaza de serviciile medicale.

CTP, reactie neasteptata despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Nu va face vreo zi de puscarie pentru omor. Detalii nebanuite

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie neasteptata despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Gazetarul este convins ca liderul ALDE nu va face nicio zi de inchisoare, chiar daca doua persoane si-au pierdut viata in urma impactului. CTP a facut o paralela cu accidentul provocat de sotia senatorului Adrian Pauneascu in 2004, .

IPJ Arges, prima reactie dupa accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu: Se desfasoara cercetari in rem

IPJ Arges informeaza vineri, referitor la incidentul petrecut pe raza comunei Cotmeana joi, in care a fost implicat si Daniel Chitoiu, ca la acest moment se desfasoara cercetari in rem, au fost audiati mai multi martori, iar o concluzie referitor la vinovatia certa a unei anumite persoane nu poate face obiectul unei comunicari preliminare.

Marturia femeii ranite in accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu: Cine ar fi produs de fapt accidentul

Femeia ranita in accidentul in care a fost implicat fostul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu, urmeaza sa fie transferata la spitalul Floreasca din Capitala.

Femeia ranita in accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu, transferata la Bucuresti

Femeia ranita in accidentul in care a fost implicat fostul ministrul al Economiei, Daniel Chitoiu a fost transferata in Bucuresti. intre timp, unul dintre copiii celor doi soti morti in accident a scris un mesaj emotionant pe Facebook in care isi exprim durerea.

Noi imagini de la accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu: Un martor sustine ca masina fostului ministru a fost cea care a intrat pe contrasens(VIDEO)

Apar noi imagini de la accidentul soldat cu doi morti, in care a fost implicat fostul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu, in judetul Arges. in imaginile transmise de un cititor jurnalistilor de la G4m.

Noi detalii despre accidentul mortal din Arges, in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu. Dezvaluiri socante facute de martori

Noi informatii despre accidentul dramatic in care a fost implicat Daniel Chitoiu, fostul ministru al Economiei si actualul secretar general al ALDE, in care au murit doua persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )