Libnet.ro
UNICEF

09:15

IPO-ul Electrica intra in topul celor mai mari listari europene din iunie. Ce competitie are oferta?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IPO-ul Electrica intra in topul celor mai mari listari europene din iunie. Ce competitie are oferta?

Evaluata intre 443 si 544 mil. euro, oferta publica initiala IPO) pe care Electrica o desfasoara zilele acestea pe Bursa de Valori Bucuresi are sanse mari sa intre in topul celor mai mari listari de companii europene din luna iunie. Care sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Surpriza in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania: Soceram, la un singur pas sa devina liderul pietei

Surprize in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania, o piata, care conform reprezentantilor din industrie a fost printre putinele care au reusit sa se mentina la un nivel stabil in anul precedent. Wienerberger isi continua.

Bucuresti, in topul celor mai ciudate plangeri si pretentii ale turistilor

O agentie de turism britanica a facut un clasament cu cele mai ridicole plangeri si cele mai bizare cerinte ale clientilor. in top este pomenit si Bucurestiul, urmare a unei solicitari ridicole venite din partea unui turist ingrijorat.

Topul celor mai de succes turnee muzicale:Beyonce si Jay-Z i-ar putea intrece pe Madonna si The Rolling Stones

Chimia dintre Beyonce si Jay-Z se va transpune de saptamana viitoare si pe scena, odata cu debutul turneului On The Run. Cu incasari estimate la 100 de miloane de dolari, On the Run Tour are toate sansele sa devina al doilea cel mai de succes turneu al tuturor timpurilor, potrivit Forbes.

TOP. Cele mai mari profituri ale producatorilor de componente auto

Cei mai mari zece producatori de componente auto din Romania au impreuna o cifra de afaceri de peste 5 miliarde de euro, insa majoritatea au inregistrat anul trecut pierderi de milioane de euro. Doar patru jucatori din top 10 dupa cifra de afaceri au.

Cele mai mari profituri din taximetrie

Companiile de taximetrie au inregistrat profituri mici anul trecut, insa majoritatea a avut un rezultat pozitiv. Wall-street. ro a realizat un clasament pe baza cifrelor declarate de taximetristi la Ministerul de Finante. in realitate, numarul de angajati si flota de masini ar putea fi de trei ori mai mari.

Sindicatele de la Spitalul Judetean incep protestele. Asistentii si medicii vor salarii mai mari

Protestarii din sistemul sanitar botosanean vor participa la un mars de protest organizat de Sindicatul Sanitas la Bucuresti. Asistentii si medicii botosaneni vor salarii mai mari si deblocarea posturilor din spitale.

UE a castigat anul trecut titlul de cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a urcat anul trecut pe primul loc in topul celor mai mari exportatori de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro. Cresterea a fost sustinuta de livrarile de materii prime pentru industria.

Gral Medical: afaceri cu 18% mai mari in primul semestru, la 47 mil. lei

Reteaua medicala privata Gral Medical va incheia primele sase luni ale acestui an cu o cifra de afaceri cu 18% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 47 milioane lei 11,4 milioane euro). Cea mai mare crestere a fost.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )