Libnet.ro
UNICEF

13:45

Topul celor mai de succes turnee muzicale:Beyonce si Jay-Z i-ar putea intrece pe Madonna si The Rolling Stones

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai de succes turnee muzicale:Beyonce si Jay-Z i-ar putea intrece pe Madonna si The Rolling Stones

Chimia dintre Beyonce si Jay-Z se va transpune de saptamana viitoare si pe scena, odata cu debutul turneului On The Run. Cu incasari estimate la 100 de miloane de dolari, On the Run Tour are toate sansele sa devina al doilea cel mai de succes turneu al tuturor timpurilor, potrivit Forbes. continuă pe Adevărul

Topul celor mai pasnice tari din lume. Ce loc ocupa Romania

Islanda este prima in topul celor mai pasnice tari din lume, arata studiul Global Peace Index GPI) , efectuat de Institute for Economics and Peace . Aceasta este urmata de Austria, Danemarca, Noua Zeelanda si Suedia, scrie The Guardian.

Utile: Bombele din baie. Topul celor mai toxice cosmetice; Cele 5 greseli pe care le facem atunci cand ne spalam pe fata; Ce dereglari ale organismul ascunde pofta de dulce

Din cauza bolilor provocate, perturbatorii endocrini cauzeaza cheltuieli de miliarde de euro in UE. Costul total al expunerii populatiei la perturbatorii endocrini, suspectati ca provoaca autism, cancer si diabet, ar putea ajunge la 31 miliarde de euro in tarile UE. Cele mai frecvente greseli de ingrijire, care iti afecteaza pielea. De-a lungul timpului, ai aflat probabil ca fara o crema cu protectie solara pielea ta va imbatrani mult mai repede, ca nu e bine sa te culci cu machiajul pe fata.

Topul celor mai sangeroase accidente de pe platourile de filmare de la Hollywood

Geroge Clooney, Charlize Theron si Jackie Chan sunt doar cateva dintre celebritatile care au fost victimele unora dintre cele mai terifiante accidente de la Hollywood. Nu de putine ori, recuzita sau chiar decorul platourilor de filmare duc la accidentarea si, uneori, chiar la moartea actorilor, care aleg sa-si riste viata de dragul artei.

Capello e cel mai bine platit selectioner de la Mondiale. Topul celor mai mari salarii de antrenori prezenti in Brazilia

Selectionerul Rusiei, Fabio Capello, este cel mai bine platit selectioner prezent la Cupa Mondiala din Brazilia, fiind urmat in aceasta ierarhie de englezul Roy Hodgson si de italianul Cesare Prandelli.

Capello e cel mai bine platit selectioner de la Mondiale. Topul salariilor antrenorilor prezenti in Brazilia

Selectionerul Rusiei, Fabio Capello, este cel mai bine platit selectioner prezent la Cupa Mondiala din Brazilia, fiind urmat in aceasta ierarhie de englezul Roy Hodgson si de italianul Cesare Prandelli.

FOTO Barul clujean inspirat de romanele lui Jules Verne apare intr-un top al celor mai interesante localuri din lume

Localul clujean Joben se afla intr-un top 20 al barurilor si restaurantelor cu cel mai inspirat design interior din lume. Alaturi de localul clujean, decorat cu elemente din romanele lui H. Wells si ale lui Jules Verne, se numara restaurante realizate in biserici parasite sau baruri decorate cu schelete umane din New York, Paris, Tokyo, Hong Kong sau Mumbai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )