Libnet.ro
UNICEF

23:15

in ce ipostaza l-a surprins Simona Halep pe antrenorulDarren Cahill - FOTO

Antena3 Antena3,
in ce ipostaza l-a surprins Simona Halep pe antrenorulDarren Cahill - FOTO

Simona Halep a postat pe retelele de socializare o imagine cu antrenorul Darren Cahill. Stiu ca a fost un meci greu, dar pare ca antrenorul meu a obosit mai tare decat mine a scris Simona Halep pe. continuă pe Antena3

FOTO Cum s-a distrat Simona Halep pe seama lui Darren Cahill dupa calificarea in optimi. Australianul surprins in ofsaid

Simona Halep s-a calificat en fanfare in optimile turneului de la Madrid, dupa ce atrecut de Elise Mertens la capatul unui meci foarte bun.

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci complicat pentru Halep la Madrid

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Simona Halep isi pune in joc pozitia de lider mondial al tenisului feminin la turneul de la Madrid, castigat de ea in ultimii doi ani, scrie.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid

Liderul tenisului feminin mondial, romanca Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro. Simona Halep a invins-o cu 6-1, 6.

VIDEO Simona Halep este n sferturi la Madrid (6-1, 6-4 cu Kristyna Pliskova)/ David l-a nvins pe Goliat

Simona Halep 1,68 metri) s-a descurcat bine din punct de vedere tactic, diferenta de forta si de 16 centimetri nevazandu-se in meciul castigat miercuri impotriva Kristynei Pliskova 94 WTA, venita din calificari, 1,84 metri). Dupa un prim set in care a defilat 6-1), Simona a avut nevoie de ajutorul adversarei la 4-4 cehoaica a oferit practic cadou break-ul) pentru a ajunge sa inchida mansa cu 6-4. Calificarea in sferturile turneului de la Madrid a venit dupa un meci care a durat o ora si 15 minute. Pentru un loc in semifinale, Halep s-ar putea duela cu sora Kristynei - Karolina - daca aceasta din urma o va invinge pe Sloane Stephens.

VIDEO Simona Halep, n optimi la Madrid (6-0, 6-3 cu Elise Mertens)/ Recital marca Halep

Neinvinsa pe zgura in acest an, Elise Mertens a trait un adevarat cosmar in primul set al partidei cu Simona Halep: 0-6, dupa doar 21 de minute. Recitalul liderului mondial a continuat pana la 2-0 in mansa a doua, dupa care belgianca a echilibrat disputa. Ultimul game a fost unul cu un tenis total din partea celor doua, executiile ridicand publicul in picioare. Halep se califica in optimi la Madrid si acumuleaza 14 victorii consecutive la Caja Magica 6-0, 6-3 dupa o ora si 11 minute). Pentru a ajunge in sferturi, Simona trebuie sa treaca de Kristyna Pliskova 94 WTA). Se actualizeaza.

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-1, 6-0/ Debutul perfect - Halep, n turul doi al competitiei

Simona Halep 1 WTA) si-a inceput perfect drumul catre al treilea trofeu consecutiv la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid, cedand doar un singur game: 6-1, 6-0 cu Ekaterina Makarova Rusia, 32 WTA). Liderul mondial a avut un joc extraordinar, a fost foarte agresiva, s-a deplasat excelent si nu i-a lasat nicio sansa adversarei. Victoria s-a conturat dupa numai 50 de minute de joc, Halep obtinand fara emotii calificarea in turul al doilea al competitiei din Spania.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de la Madrid. Pe cine va intalni romanca

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 6 WTA si favorita 6, va fi adversara liderului mondial Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, competitie la care in turul trei romanca a.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de la Madrid. Are un bilant devastator impotriva ei

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, contra unei jucatoare pe care a invins-o de multe ori.

Simona Halep a scapat de pericol. Caroline Wozniacki a fost eliminata in turul trei la Madrid

Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a fost eliminata, miercuri, de olandeza Kiki Bertens, numarul 20 mondial, in turul trei al turneului Madrid Open, astfel ca nu mai are sanse sa o detroneze pe Simona Halep in.

VIDEO Momentul care a produs rumoare in tribune! Gestul neasteptat facut de Simona Halep in partida cu Pliskova

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, dupa ce a trecut la pas de Kristina Pliskova, din Cehia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )