Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de la Madrid. Pe cine va intalni romanca

Antena3 Antena3,
Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de la Madrid. Pe cine va intalni romanca

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 6 WTA si favorita 6, va fi adversara liderului mondial Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, competitie la care in turul trei romanca a. continuă pe Antena3

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de la Madrid. Are un bilant devastator impotriva ei

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, contra unei jucatoare pe care a invins-o de multe ori.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid, dupa o victorie in doua seturi in fata Krystinei Pliskova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro. Sportiva noastra a trecut in doua.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid

Liderul tenisului feminin mondial, romanca Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro. Simona Halep a invins-o cu 6-1, 6.

Simona Halep, calificare usoara in optimi, la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro, marti, dupa ce a.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Madrid

Lidera mondiala si detinatoarea trofeului de la Madrid, Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul al treilea dupa o victorie categorica obtinuta in fata belgicenei Elise Mertens, scor 6-0, 6-3.

LIVE VIDEO Simona Halep joaca pentru calificarea in sferturile de finala la Madrid Open

Calificata in turul al treilea la Madrid, Simona Halep joaca astazi pentru accesul in sferturile de finala ale turneului patronat de Ion Tiriac.

LIVE VIDEO Simona Halep joaca pentru calificarea in sferturile de finala la Madrid Open. A luat primul set cu 6-1

Calificata in turul al treilea la Madrid, Simona Halep joaca astazi pentru accesul in sferturile de finala ale turneului patronat de Ion Tiriac.

VIDEO Momentul care a produs rumoare in tribune! Gestul neasteptat facut de Simona Halep in partida cu Pliskova

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, dupa ce a trecut la pas de Kristina Pliskova, din Cehia.

Simona Halep, cifre de exceptie la Madrid. Tinteste o performanta unica in lume

Simona Halep a debutat cu dreptul la Madrid, duminica, ceea ce i-a adus o serie respectabila de meciuri fara a pierde la turneul de casa al lui Ion Tiriac.

Simona Halep o spulbera pe Makarova si se califica in turul secund la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, duminica, in turul secund al turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 6. 828 euro, dupa ce a invins-o pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )