Libnet.ro
UNICEF

18:00

IPOTEZA: Alexandru cel Mare ar fi murit din cauza unui vin produs dintr-o planta otravitoare

Antena3 Antena3,
IPOTEZA: Alexandru cel Mare ar fi murit din cauza unui vin produs dintr-o planta otravitoare

Alexandru cel Mare a construit un imperiu legendar inainte de moartea sa, la varsta de 32 de ani, in anul 323 i. e. n, iar decesul sau a fost provocat de o bautura produsa dintr-o planta otravitoare, potrivit. continuă pe Antena3

Raliul Dakar 2014: Doi jurnalisti au murit din cauza unui accident de masina

Doi jurnalisti, ce se aflau in nordul Argentinei pentru a relata despre Raliul Dakar 2014, au murit,in cursul zilei de joi, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o rapa, informeaza Mediafax.

Descoperire. Care a fost cauza mortii regelui Alexandru cel Mare.

Un cercetator neozeelandez sustine ca decesul regelui Alexandru cel Mare a fost provocat de o bautura produsa dintr-o planta otravitoare, informeaza Mediafax. Unii istorici au sustinut ca Alexandru cel Mare a murit din cauze naturale, in timp ce altii au sprijinit ipoteza potrivit careia regele a fost asasinat la un banchet. Leo Schep, medic specializat in toxicologie la National Poisons Centre, crede ca vinovatul pentru moartea regelui Alexandru cel Mare ar putea fi o bautura otravita ce .

Fostul international de rugby Iancu Bacioiu a murit la 68 de ani

Iancu Bacioiu, fost international de rugby si triplu campion national cu echipa Farul Constanta, a murit, in noaptea de vineri spre sambata, la varsta de 68 de ani. A decedat din cauza unui ulcer perforat.

Vanzarile mondiale de PC-uri au avut in 2013 cel mai mare declin din istorie

2013 a fost un an negru pentru producatorii de PC-uri fiindca vanzarile au scazut cu 10%, cel mai dur declin din anii 80' incoace, arata datele Gartner si IDC. De la 350 milioane de unitati, livrarile au scazut la circa 315 milioane, pe fondul asaltului smartphone-urilor si tabletelor. Industria desktop-urilor si tabletelor a incercat sa aduca terminale interesante, insa cifrele arata ca nu a facut destul in lupta cu ultra-portabilele.

Rupert Grint, roscovanul din Harry Poter, cat pe ce sa moara din cauza drogurilor

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter era sa moara din cauza drogurilor. Dupa ce a devenit celebru si a castigat milioane de dolari, Grint se lupta acum cu dependenta de canabis, sustine bloggerul Perez.

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter, cat pe ce sa moara din cauza drogurilor

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter era sa moara din cauza drogurilor. Dupa ce a devenit celebru si a castigat milioane de dolari, Grint se lupta acum cu dependenta de canabis, sustine bloggerul Perez.

Wall Street inchide indecis din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri indecis dupa raportul dezamagitor privind ocuparea fortei de munca din SUA, cu toate aceastea, temerile legate de o schimbare brusca a politicii monetare din SUA au fost diminuate: Dow Jones a pierdut 0,05%, iar Nadaq s-a apreciat cu 0,44%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )