Libnet.ro
UNICEF

09:16

iPS Teodosie, anunt de ultima ora: Slujba de Boboteaza se va desfasura fara restrictii

B1 B1,
iPS Teodosie, anunt de ultima ora: Slujba de Boboteaza se va desfasura fara restrictii

Inalt Prea Sfintitul ParinteTeodosiea anuntat, luni, ca slujba de Boboteaza va avea loc fara masuri de restrictie. Arhiepiscopul Tomisului a spus ca sarbatorile trebuie sa invinga. continuă pe B1

iPS Teodosie, mesaj halucinant inainte de Boboteaza. Ce a putut sa spuna acum

Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului spune ca asteapta 10. 000 de credinciosi la slujba de Boboteaza: Sarbatorile trebuie sa invinga pandemia. iPS Teodosie, mesaj halucinant inainte de Boboteaza Luni, 4 ianuarie, Arhiepiscopul Tomisului a sustinut o conferinta de presa in legatura cu pregatirile de Boboteaza. iPS Teodosiea precizat faptul ca slujba care va avea loc .

IPS Teodosie, o noua slujba anuntata pentru ora 22.00, desi restrictia de circulatie intra in vigoare la ora 23.00

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, va oficia o slujba sambata, de la ora 22. 00, la Catedrala arhiepiscopala din Constanta, in conditiile in care interdictia de circulatie intra in vigoare de la ora 23.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

Carantina totala pentru sute de mii de romani. Anunt de ultima ora: Stati acasa

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson a anuntat ca Anglia va fi aruncata intr-un blocaj la nivel national, cu toate scolile inchise pana la jumatatea lunii februarie. Carantina totala pentru sute de mii de romani in cadrul unei emisiuni televizate adresata natiunii, prim-ministrul a stabilit planuri pentru noi restrictii pentru a reduce ratele crescute de infectie.

Boboteaza 2021. iPS Teodosie, fara teama de COVID: 10.000 de oameni, la Slujba de Boboteaza

Boboteaza 2021. Circa 10. 000 de oameni sunt asteptati la slujba de Boboteaza, care se va desfasura in Portul Tomis, unde vor fi aruncate in mare si traditionalele cruci, a declarat, luni, iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care spune ca daca ne ascundem de sarbatori inseamna ca vrem sa fim biruiti de boala.

Politia din Constanta a reactionat dupa slujba tinuta joi noapte de IPS Teodosie

Politia Constanta a transmis, dupa slujba tinuta de IPS Teodosie la Catedrala Arhiepiscopala dupa ora 23. 00, cand restrictiile in vigoare interziceau circulatia, ca fortele de ordine au actionat in zona respectiva, atentionand verbal persoanele prezente.

Reactia Politiei Constanta dupa slujba tinuta joi noapte de IPS Teodosie: Scopul nostru nu este acela de a aplica sanctiuni

Politia Constanta a transmis, dupa slujba tinuta de IPS Teodosie la Catedrala Arhiepiscopala dupa ora 23. 00, cand restrictiile in vigoare interziceau circulatia, ca fortele de ordine au actionat in zona respectiva, atentionand verbal persoanele prezente.

Slujba la Catedrala cu zeci de credinciosi fara masca. IPS Teodosie: Bisericile nu trebuie sa se inchida orice boala ar mai veni, sunt vindecatoare de boli VIDEO

IPS Teodosie a organizat un Te Deum la mijlocul noptii, incalcand astfel restrictiile impuse de carantina. La slujba au participat nenumarati credinciosi, unii dintre ei fara masca.

Reactia Politiei la slujba de Revelion tinuta de iPS Teodosie: Scopul nostru nu este acela de a aplica sanctiuni

Politia Constanta a transmis punctul de vedere referitor la slujba religioasa tinuta de arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, la Constanta, in noaptea de Revelion.

IPS Teodosie nu se lasa. Ce va face chiar sambata seara desi legea nu ii permite, deloc!

In ciuda restrictiilor impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului, IPS Teodosie nu se lasa. Ce va face chiar sambata seara desi legea nu ii permite, deloc! Credinciosii ii sunt alaturi. IPS Teodosie va incalca din nou legea Cum politistii constanteni nu au aplicat amenzi, asa cum scrie in lege, pentru ca slujba de Anul .

ştiri de la B1

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )