Libnet.ro
UNICEF

14:15

iPS Teodosie, la finalul slujbei de Boboteaza: Tinerii care s-au aruncat in mare au facut cel mai natural si cel mai sanatos vaccin. Nadajduim sa se departeze toata boala. De la suflet vine sanatatea trupului

B1 B1,
iPS Teodosie, la finalul slujbei de Boboteaza: Tinerii care s-au aruncat in mare au facut cel mai natural si cel mai sanatos vaccin. Nadajduim sa se departeze toata boala. De la suflet vine sanatatea trupului

Mii de oameni s-au inghesuit miercuri, la slujba de Boboteaza de la Constanta, organizata de Arheipiscopul Tomisiului, iPS Teodosie. inaltpreasfintitul a venit la procesiune intr-un car tras de doi cai. continuă pe B1

iPS Teodosie, mesaj halucinant inainte de Boboteaza. Ce a putut sa spuna acum

Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului spune ca asteapta 10. 000 de credinciosi la slujba de Boboteaza: Sarbatorile trebuie sa invinga pandemia. iPS Teodosie, mesaj halucinant inainte de Boboteaza Luni, 4 ianuarie, Arhiepiscopul Tomisului a sustinut o conferinta de presa in legatura cu pregatirile de Boboteaza. iPS Teodosiea precizat faptul ca slujba care va avea loc .

VIDEO Mii de oameni s-au inghesuit la slujba de Boboteaza de la Constanta IPS Teodosie le-a spus sa pastreze distanta ca sa nu suparam autoritatile

Cateva sute de persoane s-au adunat, miercuri, in fata Catedralei Arhiepiscopale din Constanta, pentru a pleca in procesiunea de Boboteaza catre Portul Tomis, IPS Teodosie spunandu-le credinciosilor ca acolo sa pastreze distanta fizica, sa nu suparam autoritatile. intre timp, numarul participantilor a crescut, astfel ca in Portul Tomis se afla cateva mii de persoane, care asista la slujba fara a respecta distantarea.

Boboteaza 2021. iPS Teodosie, fara teama de COVID: 10.000 de oameni, la Slujba de Boboteaza

Boboteaza 2021. Circa 10. 000 de oameni sunt asteptati la slujba de Boboteaza, care se va desfasura in Portul Tomis, unde vor fi aruncate in mare si traditionalele cruci, a declarat, luni, iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care spune ca daca ne ascundem de sarbatori inseamna ca vrem sa fim biruiti de boala.

iPS Teodosie, plimbare cu caleasca, tinut in brate de doi preoti, la slujba de Boboteaza

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, s-a plimbat, astazi, cu o caleasca trasa de doi cai, si a fost tinut in brate de doi preoti, pe drumul dintre Catedrala Sfintii Petru si Pavel din Constanta, acolo unde a tinut slujba de Boboteaza, si Portul Tomis.

Puhoi de oameni, unii fara masca, la Boboteaza din Portul Tomis. iPS Teodosie: Au facut vaccinul inotand in mare FOTO

La o temperatura de peste 10 grade Celsius, mii de credinciosi au venit in Portul Tomis, acolo unde iPS Teodosie a sfintit apele, numarul acestora fiind chiar mai mare decat cel al celor care vin la 15 august de Ziua Marinei.

VIDEO IPS Teodosie: Sarbatorile niciodata nu pot fi ocolite sau amanate sau restrictionate

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care inca de la debutul pandemiei a criticat autoritatile pentru restrictiile impuse, ajungand sa conteste masurile inclusiv in instanta, a afirmat, miercuri, la slujba de Boboteaza oficiata in Portul Tomis, ca sarbatorile niciodata nu pot fi ocolite sau amanate sau restrictionate. Mii de oameni au asistat la slujba oficiata de IPS Teodosie, multi dintre ei stand umar la umar, iar dupa ceremonia religioasa s-au inghesuit pentru a primi sticle cu apa sfintita.

IPS TEODOSIE: Sarbatorile niciodata nu pot fi ocolite sau amanate sau restrictionate

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a afirmat, azi, la slujba de Boboteaza oficiata in Portul Tomis, ca sarbatorile niciodata nu pot fi ocolite sau amanate sau restrictionate.

iPS Teodosie s-a impiedicat pe trepte si a cazut la slujba de sfintire a apei pentru Boboteaza

Incident neasteptat, marti, cand iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujba de sfintire a apei, la Catedrala arhiepiscopala Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Constanta.

iPS Teodosie, aproape de un accident in Ajunul Bobotezei. Ce s-a intamplat cand sfintea apa

Un incident neasteptat a avut loc marti, cand iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujb de sfintire a apei, la Catedrala arhiepiscopala Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Constanta. iPS Teodosie, aproape de un accident in Ajunul Bobotezei in plina pandemie de coronavirus, Teodosie nu a respectat masurile care au fost recomandate de medici si .

iPS Teodosie s-a impiedicat pe scarile Catedralei, in timp ce sfintea apa VIDEO

IPS Teodosie a oficiat in aceasta dimineata slujba de sfintire a apei. Aghiasma va fi imbuteliata in 110. 000 de sticle.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )