Libnet.ro
UNICEF

19:00

Iranul ameninta SUA cu o razbunare si mai dura, dupa atacurile cu rachete

Hotnews Hotnews,
 Iranul ameninta SUA cu o razbunare si mai dura, dupa atacurile cu rachete

Un comandant al Garzilor Revolutionare a sustinut ca Iranul se va razbuna si mai dur dupa atacul cu rachete lansat marti noaptea asupra bazelor militare americane din Irak, ca raspuns la uciderea generalului Soliemani, transmite Reuters, citand agentia de presa Tasnim. continuă pe Hotnews

Un comandant al Gardienilor Revolutiei ameninta cu o razbunare mai dura Statele Unite

Un comandant al Gardienilor Revolutiei a declarat ca Iranul va recurge la o razbunare si mai dura dupa ce Teheranul a lansat atacuri cu rachete asupra unor tinte in Irak, ca represalii pentru uciderea, la sfarsitul saptamanii trecute, la Bagdad, a generalului iranian Qassem Soleimani, informeaza joi Tasnim, preluata de Reuters.

O noua amenintare la adresa SUA: Razbunarea va fi si mai dura

Un comandant al Gardienilor Revolutiei a declarat ca Iranul va recurge la o razbunare si mai dura dupa ce Teheranul a lansat atacuri cu rachete asupra unor tinte in Irak, ca represalii pentru uciderea, la sfarsitul saptamanii trecute, la Bagdad, a generalului iranian Qassem Soleimani, informeaza joi Tasnim, preluata de Reuters.

Iranul ameninta ca va bombarda orasele Dubai si Haifa, daca SUA vor riposta pentru atacul asupra bazelor militare americane din Irak

Iranul ameninta ca va bombarda orasele Dubai, Emiratele Arabe Unite, si Haifa, Israel, daca Statele Unite ale Americii vor riposta ca urmare a atacului cu rachete balistice asupra bazelor americane din Irak. Anuntul a fost facut de o televiziune a Gardienilor Revolutiei iraniene.

DUPA ATACURILE DIN IRAK Pretul aurului a trecut de 1.600 de dolariuncie

Maxim istoric pe piata noastra: 218,2474 leigramul de aur Cotatia aurului a trecut ieri, pe piata externa, pragul de 1. 600 de dolari uncia, pentru prima oara in mai bine de sase ani, dupa atacurile lansate de Iran asupra unor tinte americane din Irak, ca raspuns la atacul SUA care l-a ucis saptamana trecuta pe comandantul iranian Qassem Soleimani.

Bursa de la Tokyo in cadere si pretul petrolului in crestere, dupa atacurile lansate de Iran

Bursele asiatice inregistrau miercuri scaderi semnificative, victime ale escaladarii tensiunilor dintre Iran si SUA, dupa atacurile ce au implicat 15 rachete lansate de Teheran asupra unor tinte americane din Irak, care au determinat de asemenea o crestere a cotatiei petrolului, transmite AFP.

CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor. Ce spune jurnalistul despre Al Treilea Razboi Mondial

Jurnalistul CTP a comentat, la Digi 24, declaratiile lui Donald Trump, in contextul atacurilor iranienilor. Cum l-a pus la zid gazetarul si ce spune despre Al Treilea Razboi Mondial? CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, episodul in care Donald Trump s-a adresat .

Iranul ameninta cu atacuri in SUA, Dubai si Israel, daca americanii vor raspunde la loviturile asupra bazelor din Irak

Tensiunile escaladeaza in Orientul Mijlociu de la o ora la alta. Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran avertizeaza ca va ataca direct SUA in cazul in care Washingtonul va riposta la loviturile asupra bazelor.

Iranul ameninta sa loveasca Israelul si aliatii Statelor Unite

Gardienii Revolutiei iraniene au amenintat, miercuri, ca vor lovi Israelul si guverne aliate ale Americii, dupa atacul nocturn impotriva unor baze militare din Irak.

Bursele mondiale pierd teren dupa atacurile Iranului, dar nu cad prada panicii

Bursele mondiale pierdeau teren miercuri, fara a cadea insa prada panicii, dupa atacul Iranului, care a antrenat pentru scurt timp o apreciere a cotatiei yenului si aurului, valori refugiu, potrivit AFP.

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti, reactie dura dupa anuntul lui Orban privind alocatiile copiilor

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti, Iulian Cristache, a reactionat dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca nu exista bani pentru marirea alocatiilor pentru copii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )