Libnet.ro
UNICEF

19:00

Iranul a declansat riposta impotriva Statelor Unite. Prima reactie a lui Donald Trump

Antena3 Antena3,
Iranul a declansat riposta impotriva Statelor Unite. Prima reactie a lui Donald Trump

Iranul a declansat miercuri riposta impotriva Statelor Unite lansand rachete asupra a doua baze militare din Irak unde stationeaza soldati americani. continuă pe Antena3

Factiunile irakiene pro-Iran se grupeaza impotriva Statelor Unite

O factiune pro-Iran a transmis marti la Bagdad ca grupurile armate irakiene pro-iraniene isi unesc r.

Prima reactie a lui Donald Trup la atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak: Totul este bine! Avem cea mai puternica si cel mai bine echipata armata din lume, de departe!

Iranul a revendicat atacul care a vizat mai multe baze americane din Irak, anuntand ca este riposta pentru uciderea generalului Qasem Soleimani. O prima reactie a venitsi din partea presedintelui.

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

FRF, prima reactie in scandalul DIICOT: Sunt pure speculatii

Federatia Romana de Fotbal a venit cu o prima reactie dupa ce in spatiul public a venit informatia ca FRF este in centrul unui dosar penal instrumentat de DIICOT. Institutia sustine ca sunt pure speculatii.

Iranul ameninta sa loveasca Israelul si aliatii Statelor Unite

Gardienii Revolutiei iraniene au amenintat, miercuri, ca vor lovi Israelul si guverne aliate ale Americii, dupa atacul nocturn impotriva unor baze militare din Irak.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )