Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iranul, despre planul SUA pentru pace in Orientul Mijlociu: O rusine. Este condamnat la esec

Hotnews Hotnews,
 Iranul, despre planul SUA pentru pace in Orientul Mijlociu: O rusine. Este condamnat la esec

Purtatorul de cuvant al ministerului iranian de externe a declarat luni ca planul american pentru pace in Orientul Mijlociu ce va fi prezentat la o conferinta internationala, ce va avea loc saptamana aceasta in Bahrein este o rusine si este condamnat la esec, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Jared Kushner dezvaluie planul Administratiei Trump pentru pacea in Orientul Mijlociu: Peste 50 de miliarde de dolari pentru investitii in regiune

Administratia Trump a dezvaluit sambata prima partea a planului de pace pentru Orientul Mijlociu, relateaza BBC News si Reuters. Planul se axeaza pe dimensiunea economica, vorbind despre fonduri de 50 de miliarde de dolari pentru regiune, din care peste jumatate ar urma sa fie directionate catre teritoriile palestiniene, pe o perioada de peste 10 ani.

Palestinienii au respins Afacerea Secolului, planul american pentru pacea in Orientul Mijlociu

Oficialii palestinieni au respins sambata propunerile lui Kushner, ginerele presedintelui american Donald Trump, in ceea ce priveste proiecte majore de investitii, parte a planului economic american de pace pentru Orientul Mijlociu, relateaza Reuters.

Componenta economica a planului de pace pentru Orientul Mijlociu propus de SUA, primita cu scepticism

Componenta economica a mult asteptatului plan de pace pentru Orientul Mijlociu formulat de administratia Trump a starnit reactii reci din partea aliatilor regionali, cu doua zile inainte sa fie discutat la conferinta din Golf, scrie Times of India.

Suveranistii germani l-au nominalizat pe Matteo Salvini la Premiul Nobel pentru Pace

Politicianul german Beatrix von Storch, unul dintre vicepresedintii partidului nationalist Alternativa pentru Germania si membru al Bundestagului din 2017, a propus candidatura lui Matteo Salvini pentru Premiul Nobel pentru Pace potrivit IlSole24h, citat de Rador.

Budai, despre cazul fetitei luata cu politia de la asistentii maternali: Am trimis mesaj Ambasadei SUA pentru colaborare Corpuri de control vor fi, luni dimineata, in Dolj si Mehedinti

Ministrul Muncii Marius Budai a declarat ca a transmis, cu aprobarea premierului Viorica Dancila, un mesaj Ambasadei SUA in Romania cu privire la situatia fetitei din Mehedinti, pentru a se asigura ca minora va fi in regula in familia adoptiva care are dubla cetatenie. De asemenea, acesta a subliniat ca a dat dispozitii Agentiei Nationale de Protectie a Drepturilor Copilului si Agentiei Nationale pentru Prestatii si Inspectie Sociala ca ambele corpuri de control sa fie, luni dimineata, la prima ora, in Dolj si Mehedinti pentru a avea un raport amanuntit de acolo de la fata locului.

Mexicul trimite aproape 15.000 de politisti si militari la granita cu SUA, pentru a frana imigratia nationala

Mexicul a trimis aproape 15. 000 de politisti si militari la granita cu Statele Unite, in cadrul acordului incheiat cu Washingtonul pentru a frana imigratia ilegala, a anuntat luni ministrul Apararii, Luis Cresencio Sandoval, citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )