Libnet.ro
UNICEF

17:15

Iranul a inregistrat cea mai mare crestere a numarului contaminarilor din ultimele doua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iranul a inregistrat cea mai mare crestere a numarului contaminarilor din ultimele doua luni

Iranul a inregistrat luni cea mai mare crestere a numarului contaminarilor din ultimele doua luni, cu 2. 979 de teste pozitive in ultimele 24 de ore, potrivit autoritatilor citate de The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: Romania nu mai este tara cu cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania nu mai este tara cu cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, a scris, azi ministrul Finantelor, Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

Proiect pentru Romania - Camera de Comert si Industrie si Compania Iulius propun cea mai mare dezvoltare mixta din Europa, o investitie de peste 2,87 miliarde de euro

Camera de Comert si Industrie a Romaniei si compania IULIUS propun un proiect amplu de dezvoltare pentru tara, reprezentativ la nivel international. Bazat pe un concept mixed use unic, care imbina atractii.

Fermierii, apel disperat catre autoritati: Ne confruntam cu cea mai mare seceta din ultimii 30 de ani

Fermierii cer autoritatilor schimbarea orientarii programelor de investitii catre generarea de piete de desfacere pentru produsele agroalimentare romanesti, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata Presedintiei, Parlamentului, Guvernului si Ministerului Agriculturii.

Coronavirus: Economia Suediei a crescut in primul trimestru Tara cu cea mai controversata politica anticoronavirus Opozitia cere controale

Economia suedeze a crescut in primele trei luni ale anului, in urma deciziei guvernului de a nu impune un blocaj complet pentru a limita raspandirea coronavirusului, anunta CNBC. Masurile mai relaxate decat in alte state impotriva raspandirii coronavirusului au dat loc unui larg consens politic in Suedia, insa cele mai mari doua partide de opozitie din Suedia au cerut vineri infiintarea, inainte de venirea verii, a unei comisii independente de ancheta cu privire la raspunsul, foarte putin coercitiv, dat de aceasta tara la epidemia de COVID-19. Suedia are cea mai mare rata de deces prin coronavirus din lume.

FOTO VIDEO Cel mai mare traseu de trenulete electrice din Romania. Ce lungime vor avea sinele

La Timisoara, se construieste cea mai mare macheta feroviara din Romania. Diorama de la Gara de Nord va cuprinde aproape un kilometru de sine.

Cea mai ieftina bautura preparata acasa. Cum faci aromata socata si cat tii florile la fiert in borcan cu drojdie si zahar

Sucul facut din flori naturale de soc, cu zahar, lamaie si putina drojdie este cea mai sanatoasa bautura preparata in casa. Mai mult decat atat, socata are si proprietati terapeutice. Reteta bauturii de primavara o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

Zbor inaugural pentru cel mai mare avion electric de transport persoane!

Cel mai mare avion propulsat in totalitate de energie electrica a efectuat zborul inaugural, iar ast.

Cel mai mare avion comercial electric din lume a efectuat zborul sau inaugural in aceasta saptamana, in Statele Unite

Cel mai mare avion comercial in totalitate electric a finalizat in aceasta saptamana zborul su inaugural, in Sttele Unite, relateza Reuters.

VIDEO Zbor inaugural al celui mai mare avion comercial complet electric

Cel mai mare avion comercial complet electric a efectuat zilele trecute zborul inaugural, fiind cel mai recent exemplu din industria aeronautica al unei forme de transport cu zero emisii, relateaza CNBC.

Cel mai mare targ agricol, organizat anual la Fundulea, se muta online

Pentru ca situatia actuala nu permite organizarea celui mai mare targ agricol in aer liber, AgriPlanta - RomAgroTec se muta in online, pentru prima data.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )