Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iranul promite razbunarea mortii generalului Soleimani, ucis de catre Statele Unite, la momentul potrivit: A fost cea mai mare greseala Liderii lumii se tem de un nou razboi in Golf

Hotnews Hotnews,
 Iranul promite razbunarea mortii generalului Soleimani, ucis de catre Statele Unite, la momentul potrivit: A fost cea mai mare greseala Liderii lumii se tem de un nou razboi in Golf

Iranul a promis sa razbune la momentul potrivit si in locul potrivit asasinarea unuia dintre puternicii sai generali, Qassem Soleimani, ucis vineri intr-un atac cu drona condus de Statele Unite la Bagdad, o escaladare care ridica temeri privind un conflict deschis intre cele doua tari inamice, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Iranul promite sa razbune moartea generalului Soleimani la momentul si in locul potrivit

Cea mai inalta instanta de securitate din Iran a promis vineri sa razbune la momentul si in locul potrivit moartea generalului iranian Qassem Soleimani, ucis in urma unui atac american la Bagdad, scrie AFP.

Radu Tudor: Eliminarea generalului Soleimani reprezinta un prim pas spre un posibil proces de pace in Orientul Mijlociu

Ghidul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, s-a angajat vineri sa razbune moartea influentului general iranian Qassem Soleimani, ucis mai devreme intr-un raid american la Bagdad, si a decretat trei zile de doliu national in tara sa, informeaza AFP si Reuters.

Digi24: De ce au cautat oamenii pe internet Al Treilea Razboi Mondial si Franz Ferdinand, dupa uciderea generalului Soleimani de catre SUA

Uciderea generalului iranian Qasem Soleimani in Irak, de catre o drona a armatei americane a generat, cel putin in topul cautarilor Google din ultima zi, o ciudata asociere intre Al Treilea Razboi Mondial si arhiducele Franz Ferdinand a carui asasinare, la Sarajevo, in 1914, a dus la declansarea Primului Razboi Mondial), se arata intr-o analiza BBC.

Donald Trump, mesaj enigmatic la adresa Iranului, dupa uciderea generalului Soleimani

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj enigmatic Iranului, dupa atacul aerian soldat cu uciderea generalului Soleimani, emisarul Republicii Islamice Iraniene inIraksi liderul Gardienilor Revolutiei.

Cine era generalul Soleimani, ucis de americani la Bagdad: om-cheie al influentei Teheranului in Orientul Mijlociu, unul dintre cei mai populari oameni din Iran dar si un star pe Instagram

Puternicul general Qassem Soleimani, ucis vineri la Bagdad intr-un raid american, era unul dintre cele mai populare personaje in Iran si considerat un adversar redutabil al Statelor Unite si al aliatilor sai, potrivit AFP.

Cum s-au pozitionat SUA, dupa demonstratia de forta din Orientul Mijlociu. Trump si Pompeo justifica uciderea generalului Soleimani, arhitectul puterii militare iraniene (VIDEO)

Iranul a promis o razbunare crunta, vineri, dupa ce un raid aerian al SUA in Bagdad l-a ucis pe Qassem Soleimani, comandantul fortelor de elita din Garzile Revolutionare Iraniene si arhitect al influentei sale.

VIDEO Cine era generalul Qassem Soleimani, ucis de americani la Bagdad. Un amestec de James Bond si Erwin Rommel

Considerat de unii ca fiind cel mai popular om din Iran, ba chiar unul dintre cei mai puternici lideri din Orientul Mijlociu, generalul iranian Qassem Soleimani a fost a fost ucis vineri intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad. Iranul ameninta SUA ca se va razbuna, in timp ce presedintele american a salutat asasinarea generalului, iar secretarul de stat a publicat imagini cu irakieni dansand pe strazi.

Ce masuri a luat Iranul dupa uciderea generalului Soleimani. Avioanele F-14, desfasurate la granita

Mii de iranieni au iesit pe strazile din Teheran si ale altor orase din tara dupa uciderea celui mai titrat comandant militar iranian intr-un raid american la Bagdad. in plus, Iranul a desfasurat avioane de vanatoare F-14 la granitele tarii.

Cine era generalul iranian Qassem Soleimani, ucis de un raid aerian american in Irak

Considerat de unii ca fiind cel mai popular om din Iran, ba chiar unul dintre cei mai puternici lideri din Orientul Mijlociu, generalul iranian Qassem Soleimani a fost a fost ucis vineri intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad.

Generalul iranian Qassem Soleimani, ucis in urma atacurilor aeriene asupra Bagdadului

Pentagonul anunta uciderea unui lider militar iranian, generalul Qassem Soleimani, in urma atacurilo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )