Libnet.ro
UNICEF

11:15

Radu Tudor: Eliminarea generalului Soleimani reprezinta un prim pas spre un posibil proces de pace in Orientul Mijlociu

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Eliminarea generalului Soleimani reprezinta un prim pas spre un posibil proces de pace in Orientul Mijlociu

Ghidul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, s-a angajat vineri sa razbune moartea influentului general iranian Qassem Soleimani, ucis mai devreme intr-un raid american la Bagdad, si a decretat trei zile de doliu national in tara sa, informeaza AFP si Reuters. continuă pe Antena3

Donald Trump, mesaj enigmatic la adresa Iranului, dupa uciderea generalului Soleimani

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj enigmatic Iranului, dupa atacul aerian soldat cu uciderea generalului Soleimani, emisarul Republicii Islamice Iraniene inIraksi liderul Gardienilor Revolutiei.

Radu Tudor, despre cele mai importante momente din 2019

Radu Tudor a vorbit despre cele mai importante momente ale sale din 2019.

Radu Tudor, despre cele mai importante momente din 2019: Interviul meu cu Secretarul General NATO, un reper important pentru Romania

Radu Tudor a vorbit despre cele mai importante momente ale sale din 2019.

Iranul promite sa razbune moartea generalului Soleimani la momentul si in locul potrivit

Cea mai inalta instanta de securitate din Iran a promis vineri sa razbune la momentul si in locul potrivit moartea generalului iranian Qassem Soleimani, ucis in urma unui atac american la Bagdad, scrie AFP.

Digi24: De ce au cautat oamenii pe internet Al Treilea Razboi Mondial si Franz Ferdinand, dupa uciderea generalului Soleimani de catre SUA

Uciderea generalului iranian Qasem Soleimani in Irak, de catre o drona a armatei americane a generat, cel putin in topul cautarilor Google din ultima zi, o ciudata asociere intre Al Treilea Razboi Mondial si arhiducele Franz Ferdinand a carui asasinare, la Sarajevo, in 1914, a dus la declansarea Primului Razboi Mondial), se arata intr-o analiza BBC.

Iranul promite razbunarea mortii generalului Soleimani, ucis de catre Statele Unite, la momentul potrivit: A fost cea mai mare greseala Liderii lumii se tem de un nou razboi in Golf

Iranul a promis sa razbune la momentul potrivit si in locul potrivit asasinarea unuia dintre puternicii sai generali, Qassem Soleimani, ucis vineri intr-un atac cu drona condus de Statele Unite la Bagdad, o escaladare care ridica temeri privind un conflict deschis intre cele doua tari inamice, relateaza AFP.

Cum s-au pozitionat SUA, dupa demonstratia de forta din Orientul Mijlociu. Trump si Pompeo justifica uciderea generalului Soleimani, arhitectul puterii militare iraniene (VIDEO)

Iranul a promis o razbunare crunta, vineri, dupa ce un raid aerian al SUA in Bagdad l-a ucis pe Qassem Soleimani, comandantul fortelor de elita din Garzile Revolutionare Iraniene si arhitect al influentei sale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )