Libnet.ro
UNICEF

19:15

Iranul recunoaste ca a doborat din greseala avionul companiei ucrainene UIA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iranul recunoaste ca a doborat din greseala avionul companiei ucrainene UIA

Autoritatile de la Teheran au recunoscut, sambata dimineata, ca au doborat din greseala avionul companiei ucrainene Ukraine International Airlines. continuă pe Ziarul Bursa

Iranul a recunoscut ca a doborat din greseala avionul companiei Ukraine International Airlines: O eroare umana intr-o perioada de criza cauzata de aventurismul SUA a dus la dezastru

Iranul a recunoscut sambata ca a doborat din greseala avionul companiei Ukraine International Airlines, cu 176 de persoane la bord. Numeroase centre de aparare din intreaga tara au indicat o .

SUA cred ca Iranul a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord (VIDEO)

Americanii cred cu tarie ca Iranul a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord, sustin mai multi oficiali de la Washington, citati de CNN. Teoria, la care inca se mai lucreaza, este.

SUA cred ca Iranul a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord

Americanii cred cu tarie ca Iranul a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord, sustin mai multi oficiali de la Washington, citati de CNN. Teoria, la care inca se mai lucreaza, este.

Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord. Momentul impactului VIDEO

Autoritatile de la Teheran au recunoscut, sambata dimineata, ca au doborat din greseala avionul companiei ucrainene Ukraine International Airlines.

Trump spune ca avionul ucrainean ar fi putut fi doborat din greseala de Iran Un oficial american spune ca satelitii au detectat lansarea a doua rachete inainte de prabusirea avionului

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat propriile dubii cu privire la motivele prabusirii avionului ucrainean in Teheran, in urma caruia au murit 176 de oameni. Am dubiile mele. Am sentimentul ca ceva teribil s-a intamplat . ) Cineva ar fi putut face o greseala . ), a spus el.

VIDEO. Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean

Iranul a recunoscut ca a doborat dintr-o eroare avionul Boeing 737 al companiei Ukrainian Airlines.

Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean

Iranul a recunoscut sambata ca a doborat 039;dintr-o eroare039; avionul Boeing 737 al companiei Ukrainian Airlines prabusit miercuri langa Teheran, prezentand scuze, dar aratand in acelasi timp spre responsabilitatea 039;aventurismului american039; in aceasta.

UPDATE Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean. O eroare umana intr-un moment de criza provocat de aventurismul SUA

Iranul a recunoscut sambata ca a doborat miercuri avionul ucrainean, insa spune ca uciderea celor 176 de oameni de la bord a fost neintentionata. Pana acum, Teheranul a negat vehement ca aeronava ar fi fost doborata de una dintre rachetele sale. Zelenski: Asteptam de la Iran admiterea completa a vinovatiei si despagubiri pentru doborarea avionului nostruComunicatul dat de statul major de la Teheran pentru natiunea nobila si revolutionara a Iranului islamic .

Proteste de amploare in Iran, dupa ce autoritatile au recunoscut doborarea avionului ucrainean: Se cere demisia liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei (VIDEO)

Mii de iranieni au iesit in strada, sambata seara, pentru a protesta fata de regimul de la Teheran, dupa ce autoritatile au recunoscut ca au doborat, din greseala, avionul ucrainean cu 176 de persoane la.

Dezvaluire de ultima ora din ancheta tragediei aviatice din Iran. Avionul incerca sa se intoarca pe aeroport

Avionul Boeing 737-800 al companiei ucrainene International Airlines care s-a prabusit miercuri la Teheran a incercat sa se intoarca dupa ce s-a descoperit ca avea o problema, a transmis Organizatia Aviatiei Civile CAO) din Iran, care a mai precizat intr-un raport preliminar ca aeronava era in flacari cand se afla in aer.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )