Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ireal! Cate milioane de euro a castigat Alex Bodi doar in 2019. D-aia sta Bianca cu el?!

Playtech Playtech,
Ireal! Cate milioane de euro a castigat Alex Bodi doar in 2019. D-aia sta Bianca cu el?!

Alex Bodi este un om de afaceri foarte abil, cel putin asa pretinde avocatul sau. Asta in vreme ce procurorii incearca sa demonstreze ca iubitul Biancai Dragusanu a comis fapte deosebit de grave. Pentru care ar putea ramane foarte mult timp in inchisoare. Momentan este in arest pentru 29 de zile. Avocatul lui Bodi spune . continuă pe Playtech

Act-bomba depus de Alex Bodi in instanta. Ce job are, de fapt, si cate mii de euro incaseaza

Alex Bodi a depus la dosar dovada faptului ca el este jurnalist cu norma intreaga la o publicatie germana si ca realizeaza articole de la Parlamentul European. Act-bomba depus de Alex Bodi in instanta Astfel, Alex Bodi e jurnalist cu norma intreaga la un celebru site german de stiri. Acesta a prezentta judecatorilor, prin intermediul .

Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi. Ce afacere dubioasa le baga milioane de euro in cont

Noi detalii despre afacerile si viata lui Alex Bodi ies la suprafata. Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi si ce afacere dubioasa le baga milioane de euro in cont? Presa a deconspirat mai multe dintre secretele business-ului pe care sotul Biancai Dragusanu le desfasoara. Aflam astfel ca unul dintre asociatii lui Alex Bodi .

De cati ani il fila Politia Romana pe Alex Bodi, de fapt. Adevarul s-a aflat abia azi

Dosarul lui Alex Bodi se complica pe zi ce trece, iar noi informatii ies la iveala. Pana acum implicarea lui Alex Bodi in acest dosar nu era una certa. De data asta, se pare ca se schimba ecuatia, iar avocatii acestuia fac declaratii. La dosar nu sunt declaratii care sa arate legatura lui Alex Bodi .

Bianca Dragusanu si Iulia l-au tradat pe Alex Bodi? Imaginile astea sunt dovada clara

Trei fotografii aparute pe retelele de socializare arunca in aer lumea mondena din Romania. Bianca Dragusanu si Iulia l-au tradat pe Alex Bodi? O intrebare pe care si-o pun tot mai multi amatori ai showbizului autohton. Dupa ce au aparut imaginile cu cele doua blonde din viata omului de afaceri, opinia publica nu stie ce .

Ajutor de stat pentru fermierii din Romania, in valoare de 170 milioane euro. De cand se fac platile pentru compensarea pierderilor generate de pandemie

Potrivit anuntului deputatului liberal George Siscu, guvernul PNL a alocat 170 milioane euro si 260 milioane lei pentru compensarea pierderilor suferite de fermieri in contextul pandemiei de.

Nou fond european de aproape 100 milioane Euro pentru startup-uri IT, cu participarea fostului sef Google

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un fond de investitii de 87 de milioane de lire sterline aproape 100 de milioane de euro) lansat la Londra, cu participarea fostului CEO al Google Eric Schmidt si a altor investitori importanti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )