Libnet.ro
UNICEF

19:45

Irina Begu ajunge in optimi de finala la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Irina Begu ajunge in optimi de finala la Australian Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu continua parcursul remarcabil la Australian Open, unde s-a calificat vineri dimineata intre cele mai bune 16 jucatoare dupa ce a invins-o pe CarinaWitthoeft din Germania, cu 6-4, 6-4. continuă pe Online Sport

Irina Begu ajunge in optimi de finala la Australian Open si isi da intalnire cu Bouchard

Jucatoarea Irina-Camelia Begu continua parcursul remarcabil la Australian Open, unde s-a calificat vineri dimineata intre cele mai bune 16 jucatoare dupa ce a invins-o pe CarinaWitthoeft din Germania, cu 6-4, 6-4. Begu o intalneste pentru un loc in sferturi pe Eugenie Bouchard, favorita din Canada.

Halep si Begu, in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open, faza in care.

Irina Begu ajunge in turul 3 la Australian Open. Cea mai mare performanta a carierei intr-un Grand Slam

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa un meci de peste doua ore contra cehoaicei Katerina Siniakova.

Irina Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in premiera, miercuri, in runda a treia a turneului de tenis Australian Open de la Melbourne. Ea a invins-o pe Katerina Siniakova Cehia), cu 7-5, 6-4, intr-un meci care a durat putin peste doua ore.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in optimi la Australian Open

Simona Halep a vorbit vineri dimineata, dupa ce a reusit sa se califice in optimile de finala de la Australian Open.

Australian Open 2015: Maria Sarapova, fara emotii in optimi! Posibila intalnire cu Irina Begu in sferturi sau cu Simona Halep in semifinale

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a avut nevoie, vineri, de numai o ora pentru a trece de Zarina Diyas din Kazahstan, locul 31 WTA, cu scorul 6-1, 6-1, calificandu-se astfel in optimile de finala ale Australian Open.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul trei la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Katerina Siniakova Cehia), locul 81 WTA, scor 7-5, 6-4. Meciul a durat doua ore si.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul trei la Australian Open, informeaza Mediafax. Romanca a invins-o dupa doua ore si patru minute de joc pe Katerina Siniakova Cehia),.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 23 ianuarie: Cand joaca Halep, Begu si ceilalti trei de la dublu

AUSTRALIAN OPEN 2015 A patra zi a primului Grand Slam al anului va fi una destul de aglomerata pentru romani. Simona Halep si Irina Begu vor continua cu parcursul lor in proba de simplu, in timp ce la dublu vor evolua alti trei jucatori din Romania.

LIVE AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands

Simona Halep joaca vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul va fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 5:30 a diminetii. Daca trece de aceasta Halep o va intalni in optimi pe Yanina Wickmaier din Belgia, jucatoare care a eliminat-o in trei seturi pe Sara Errani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )