Libnet.ro
UNICEF

21:15

Irina Begu ajunge in turul 3 la Australian Open. Cea mai mare performanta a carierei intr-un Grand Slam

Online Sport Online Sport,
Irina Begu ajunge in turul 3 la Australian Open. Cea mai mare performanta a carierei intr-un Grand Slam

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa un meci de peste doua ore contra cehoaicei Katerina Siniakova. continuă pe Online Sport

Irina Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in premiera, miercuri, in runda a treia a turneului de tenis Australian Open de la Melbourne. Ea a invins-o pe Katerina Siniakova Cehia), cu 7-5, 6-4, intr-un meci care a durat putin peste doua ore.

Marius Copil a acces in turul doi la Australian Open, cea mai buna performanta la un Grand Slam

Tenismanul Marius Copil, locul 194 ATP, s-a calificat pentru prima oara in cariera in turul doi la un turneu de Grand Slam, transmite Mediafax. El a reusit aceasta performanta, marti, la Australian Open,.

Live Text Halep - Knapp, turul 1 Australian Open, de la ora 02.00. Live Score Dulgheru

Simona Halep, cap de serie numarul 3, deschide editia 2015 a turneului Australian Open, cu partida pe care o va disputa, luni, de la ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva italiencei Karin Knapp. De la aceeasi ora evolueaza si Alexandra Dulgheru.

Irina Begu o elimina pe a noua favorita de la Australian Open

Irina Begu a trecut luni dimineata in primul tur de la Australian Open de favorita a noua a competitiei, Angelique Kerber.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul trei la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Katerina Siniakova Cehia), locul 81 WTA, scor 7-5, 6-4. Meciul a durat doua ore si.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul trei la Australian Open, informeaza Mediafax. Romanca a invins-o dupa doua ore si patru minute de joc pe Katerina Siniakova Cehia),.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 22 ianuarie: Copil joaca impotriva campionului Wawrinka, Tecau debuteaza

AUSTRALIAN OPEN 2015 Cea de a treia zi a primului Grand Slam al anului va aduce la fileu trei romani. Copil va evolua la simplu, impotriva campionului en-titre, in timp ce Tecau si Begu vor debuta in turneul de dublu.

Australian Open: Marius Copil, calificare superba in turul doi - Il va intalni pe Stanislas Wawrinka

Marius Copil locul 194 in clasamentul ATP) a reusit o calificare superba in turul doi de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei), dupa ce l-a invins pe Pablo Andujar locul 43 ATP, din Spania).

Simona Halep se califica in turul 3 la Australian Open dupa un joc incantator

Simona Halep nu a avut nicio problema in a obtine, miercuri, calificarea in turul 3 la Australian Open la capatul unui meci de o ora si sapte minute cu Jarmila Gajdosova, pe care a invins-o cu 6-2, 6-2. Halep joaca vineri, de asemenea live text pe onlinesport. ro, contra americancei Betthanie Mattek-Sands 258 WTA) pentru un loc in optimile de finala.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )