Libnet.ro
UNICEF

23:30

Irina Begu, eliminata de o jucatoare de pe locul 204 WTA in primul tur la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Irina Begu, eliminata de o jucatoare de pe locul 204 WTA in primul tur la Wimbledon

Irina Begu, locul 37 WTA, a fost eliminata, luni, de sportiva britanica Katie Swan din Marea Britanie, locul 204 WTA, in primul tur la turneul de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au ajuns in proba de dublu la Eastbourne (WTA)

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Irina Begu si Mihaela Buzarnescu va juca finala de dublu a turneului WTA pe iarba de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de 852. 564 dolari, dupa.

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, nvinse n finala probei de dublu de la Eastbourne

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Irina Begu si Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de cuplul Gabriela Dabrowski Canada)/Yifan Xu China), favoritele numarul patru, cu 6-3, 7-5, sambata, in finala de dublu a turneului WTA pe iarba de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de 852. 564 dolari.

Irina Begu, invinsa in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa fara drept de apel de Katie Swan 19 ani), cu 6-2, 6-2, luni, in prima runda a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, n finala probei de dublu de la Eastbourne

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au reusit sa se califice vineri in finala probei de dublu de la Eastbourne, cele doua trecand in penultimul act de perechea Nadia Kicenok Ucraina)/Ekaterina Makarova Rusia) cu 4-6, 6-0, 10-6.

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, in finala la Eastbourne

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-au calificat in finala de dublu a turneului de la Eastbourne, dupa ce au trecut de Ekaterina Marakova Rusia) si Nadiia Kichenok Ucraina).

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, S-AU CALIFICAT in finala de la Eastbourne. Cu cine se vor CONFRUNTA romancele

Begu si Buzarnescu au reusit sa se califice in finala de la Eastbourne. in semifinale, cele doua au trecut de perechea Nadiya Kichenok Ucraina)/ Ekaterina Makarova Rusia), scor 4-6; 6-0; 10-6. Cele doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )