Libnet.ro
UNICEF

11:00

Irina Begu a fost eliminata si ea in primul tur la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Irina Begu a fost eliminata si ea in primul tur la Roland Garros

Si ultima romanca care a jucat luni, Irina Begu, locul 44 WTA, a fost eliminata de la Roland Garros. Adversara i-a fost sportiva Mariana Duque-Marino Columbia), locul 114 WTA. continuă pe Adevărul

Tig a abandonat meciul cu Pavliucenkova din primul tur de la Roland Garros

Patricia Tig, locul 119 WTA, a abandonat meciul cu Anastasia Pavliucenkova Rusia), cap de serie numarul 16 si locul 17 WTA, din primul tur de la Roland Garros.

Begu si Tig pierd in primul tur la Roland Garros

Patricia Tig si Irina Begu au pierdut, luni, in primul tur la Roland Garros, astfel ca dupa primele zile de concurs nu avem niciun sportiv calificat in turul secund din cei cinci intrati in competitie.

Angelique Kerber, eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, N. 1 mondial si principala favorita, a fost eliminata duminica in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, inclinandu-se in fa.

Angelique Kerber spulberata in primul tur la Roland Garros

Angelique Kerber, lidera ierarhiei WTA si principala favorita de la Roland Garros, a fost eliminata, duminica, in chiar primul tur, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Niculescu si Bogdan, eliminate rapid in primul tur la Roland Garros

Jucatoarele Monica Niculescu si Ana Bogdan au fost eliminate, luni, in prima runda a turneului de la Roland Garros dupa meciu scurte de cate doua seturi fiecare.

Tenis: Marius Copil, invins in primul tur la Roland Garros

Tenismanul roman Marius Copil a fost invins de spaniolul Albert Ramos Vinolas cu 6-7 7), 6-1, 6-4, 6-2, duminica, in runda inaugurala a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Marius Copil, infrangere in primul tur de la Roland Garros: A cedat in 4 seturi cu Albert Ramos-Vinolas

Marius Copil a incetat inca din primul disputat pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Aradeanul a fost invins in 4 seturi, 7-6 1-6 4-6 2-6, cu numarul 20.

Misiune dificila pentru Djokovic in primul tur la Roland Garros

Novak Djokovic, detinatorul titlului de la Roland Garros, va incepe cursa de aparare a trofeului in fata spaniolului Marcel Granollers, un zgurist prin excelenta.

Romancele si-au aflat adversarele in primul tur la Roland Garros. Adversar surpriza pentru Simona Halep (FOTO)

Romancele care vor participa la turneul de la Roland Garros si-au aflat adversarele. Vestile sunt partial bune pentru unele din jucatoare, pentru altele urmand meciuri grele. in cazul.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Roland Garros

Vineri incepand cu ora 13:00 a avut loc, la Paris, tragerea la sorti a celor doua tablouri competitionale de la Roland Garros. Vedeti mai jos cu cine vor juca reprezentantele Romaniei in primul tur.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )