Libnet.ro
UNICEF

13:15

Irina Rimes s-a mutat din tara! Unde se stabileste cantareata, decizia e categorica

Playtech Playtech,
Irina Rimes s-a mutat din tara! Unde se stabileste cantareata, decizia e categorica

Surpriza pe piata muzicala din Romania. Irina Rimes s-a mutat din tara! Unde se stabileste cantareata. Decizia ei este categorica, nu va da inapoi. De ce a hotarat artista sa plece din tara si unde s-a stabilit acum. Irina Rimes s-a mutat din tara Irina Rimes nu inceteaza sa ne uimeasca. Recent, artista originara din . continuă pe Playtech

Cine este barbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat in Franta

Irina Rimes s-a indragostit de un tanar francez care activeaza tot in domeniul muzicii. indragita cantareata a plecat sa locuiasca cu el in Franta.

MINISTRUL AGRICULTURII: Sunt zone in tara unde desertificarea este o realitate

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a afirmat joi ca sunt zone in tara unde desertificarea este o realitate, precizand ca trebuie gasite solutii in ceea ce priveste colectarea fiecarei resurse de apa.

Profi Romania, anunt pentru toti clientii din tara. Schimbare majora in magazine

Magazinele Profi Romania vor face noi schimbari in curand. Ce i-a anuntat retailerul pe toti clientii din tara? Profi, schimbari in magazine Retailerul Profi, cel care este detinut de MID Europa, fondul de investitii cu cea mai extinsa retea de magazine din Romania, a anuntat ca s-a lansat un nou tip de magazin, scrie profit. ro.

Un nou focar de coronavirus la o scoala din Timisoara, unde au fost confirmate 5 cazuri de infectare

Un focar de coronavirus a fost detectat in Timisoara la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Dumitru Ciumagianu, unde au fost confirmate cinci cazuri, in timp ce doua focare de la Spitalul Municipal.

Masurile luate in scolile din Bucuresti unde au fost depistati elevi infectati cu coronavirus

Nu a trecut nicio saptamana de la redeschiderea scolilor, ca deja au fost depistate primele cazuri de coronavirus, toate in Bucuresti. Este vorba despre un elev din Sectorul 6 si trei scolari si un profesor di.

Anuntul zilei de la Lidl. Surpriza pe care a pregatit-o pentru toti clientii din tara

Lidl Romania are o noua surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata tara chiar de astazi. Marele lant de supermarketuri a facut anuntul oficial cu doar cateva ore in urma.

Conflictul Romprest- Primaria Sectorului 1, un razboi care dureaza de 14 ani. Marirea, fuga din tara, arestarea si decesul fostului proprietar al firmei de salubrizare (documentar)

Scandalul recent dintre Romprest si Primaria Sectorului 1 al Capitalei este doar cel mai recent act al unui razboi care dureaza de aproape 15 ani, de cand Romprest asigura salubrizarea acolo. in august 2007, companiile Urban si Romprest urmau sa asigure in locul Rebu, salubrizarea sectorului 1 al Capitalei, potrivit unui anunt facut la acea vreme de primarul de sector Andrei Chiliman. Urban urma sa-si adjudece zona de centru-vest a sectorului, iar Romprest cea de centru-est. Suparat, primarul general al Capitalei din acea vreme, Adriean Videanu, l-a somat public pe Chiliman ca in termen de 24 de ore sa intre in legalitate cu asigurarea serviciului public de salubrizare a acestei zone administrative.

Publisind protesteaza miercuri in fata Parlamentului si a trei prefecturi din tara

Federatia Publisind, afiliata la Blocul National Sindical BNS), organizeaza miercuri actiuni de protest la Parlamentul Romaniei, precum si la Prefecturile din Giurgiu, Braila si Valcea, incepand cu ora 10:00, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )