Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cine este barbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat in Franta

Adevărul Adevărul,
Cine este barbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat in Franta

Irina Rimes s-a indragostit de un tanar francez care activeaza tot in domeniul muzicii. indragita cantareata a plecat sa locuiasca cu el in Franta. continuă pe Adevărul

Cine este calugarita care s-a vindecat de covid-19, la 117 ani. Andre are o poveste uluitoare

O calugarita din Franta este cea mai varstnica persoana care s-a vindecat de Covid-19. Femeia va implini zilele urmatoare varsta de 117 ani. S-a vindecat de Covid la 117 ani Calugarita Lucile Random s-a alaturat unui ordin caritabil in anul 1944, luadu-si numele de sora Andre. in prezent femeia locuieste la un centru pentru varstnici .

Cine este Cristina Batlan, singura femeie de la Imperiul Leilor. Din ce a facut bani multi

Cristina Batlan este fondatoarea brandului de incaltaminte Musette. Ea este al doilea lei care intra in show-ul Imperiul Leilor. De la varsta de 19 ani este in lumea afacerilor, atunci cand a realizat ca nu o sa profeseze ca avocat, renuntand la cursurile Facultatii de Drept. Cine este Cristina Batlan, singura femeie de la Imperiul .

EXCLUSIV S-a aflat cine este unul dintre salvatorii de la metrou. E baiatul unui fotbalist celebru, reactia de ultim moment

Ieri, in jurul orei 15:35, la statia de metrou Dristor 1, linia 2, a avut loc un incident. Astfel ca o fata a sarit pe linia de metrou. Imaginile care au fost surprinse arata cum o alta femeie de pe peron i-a facut semn disperata sa se ridice, tragand-o in ultima clipa inainte de a .

Cine este marea castigatoare a premiului Loto. A luat 1,72 milioane de euro

Pe 7 februarie 2021 a avut o noua extragere Loto 649 si deja avem un castigator. Suma stransa pentru aceasta nou extragere a fost de peste 1,72 milioane de euro. Premiul a fost castigat la Categoria I-a. Deja s-a aflat si castigatorul extragerii Loto din 7 februarie. La 60 de ani a devenit milionara la .

Cine este ventrilocul Florin Suciu de la Romanii au Talent. Povestea vietii sale e senzationala, ce secrete ascunde

I-a cucerit pe toti cu numarul sau spectaculos si nu are de gand sa se opreasca aici. Cine este ventrilocul Florin Suciu de la Romanii au Talent. Actorul a dat tot din casa si a povestit cum a nascocit ideea momentului cu iepurele Octavian. Desi nu se considera un om talentat, actorul a cucerit publicul .

CTP, motivul pentru care romanii se inghesuie sa faca vaccinul anti-Covid-19: Musai ne trebuie, din aceasta cauza

Gazetarul Cristian Tudor Popescu dezvaluie principalul motiv al epuizarii locurilor disponibile penru vaccinarea anti-Covid-19, astfel ca romanii au luat cu asalt toate mijloacele prin care s-au putut programa. Cu o ironie care ne pune pe ganduri, CTP subliniaza inca o data ca la romani merge si asa. Promovarea campaniei de vaccinare este slaba Criticul si .

Cine este procurorul care vrea renumararea voturilor de la Sectorul 1 si in ce context apare solicitarea Sectiei speciale Efecte? Seful AEP: Nu se mai poate decide anularea alegerilor de catre nimeni

Controversata Sectie de Investigare a Infractiunilor in Justitie SIIJ) este la un pas de desfiintare, iar in acest context este reaprins scandalul privind presupuse fraude la vot la alegerile locale pentru primaria Sectorului 1. Mai exact, procurorul de la Sectia speciala care instrumeneaza acest dosar deschis in urma plangerii fostului primar PSD Daniel Tudorache a cerut Politiei sa renumere buletinele de vot. Dincolo de competenta discutabila a SIIJ pe acest dosar, apare intrebarea ce consecinte pot fi privind rezultatul alegerilor? Niciuna. Nu exista niciun cadru legal pentru a se decide la acest moment anularea alegerilor, indiferent care va fi cursul anchetei penale, a explicat pentru HotNews. ro seful Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica.

Cine este prima sotie a lui Radu Valcan si de ce au divortat

Radu Valcan este unul dintre cei mai admiratibarbati din showbizul romanesc, atat din prisma fizicului atragator cat si a casniciei fericite. Adela Popescu si Raduformeaza de ceva vreme.

CORONAVIRUS |Viena: Un test negativ este necesar pentru a merge la frizerie

Centrele de depistare a coronavirusului si farmaciile au fost asaltate luni de vienezi dornici sa se intoarca la coafor. Un test negativ pentru Covid-19 este acum necesar inainte de a avea dreptul la.

Filmarea pentru care a fost data Diana Sosoaca afara din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Propunerea fost facuta de Claudiu Tirziu si Sorin Lavric. Informatia a fost confirmata la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tanasa care a spus ca unul dintre motive a fost participarea Dianei Sosoaca la petrecerea cu lautari.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2619 seconds )