Libnet.ro
UNICEF

16:15

Irina Tanase, alaturi de Liviu Dragnea in Elvetia. Ce poze a publicat tanara pe Instagram (FOTO)

B1 B1,
Irina Tanase, alaturi de Liviu Dragnea in Elvetia. Ce poze a publicat tanara pe Instagram (FOTO)

Irina Tanase, iubita liderului PSD Liviu Dragnea, l-a insotit pe acesta intr-o vizita oficiala lafabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elvetia. Din delegatia oficiala fac parte Liviu Dragnea, Gabriel. continuă pe B1

ADEVARUL despre vizita lui Liviu Dragnea in Elvetia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a intalnit miercuri, 30 mai, cu Dominique de Buman, presedintele Consiliului National elvetian, in cadrul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Elvetia, i.

Mihai Tudose RADE de Liviu Dragnea: Sa pun o poza? Cine stie...poate aveti ceva mici de dat. Eu aduc mustarul (FOTO)

Mihai Tudose il ironizeaza pe Liviu Dragnea. Fostul premier i-a raspuns unui internaut pe Facebook facand misto de seful sau de partid. La o postare in care le ura La multi ani tuturor copiilor, Tudose a.

Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Copilului: Sa ne asiguram ca vor avea un viitor mai bun!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de 1 iunie, ocazie cu care afirma ca, in aceasta zi, ar trebui sa ne inspiram din sinceritatea si afectiunea.

Ce mesaj a transmis Liviu Dragnea de 1 iunie

Copiii sunt viitorul nostru, adevarata mostenire a unei natiuni, afirma liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, intr-un mesaj adresat, vineri, cu ocazia Zilei Internationale a.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a anuntat Liviu Dragnea de 1 Iunie

Copiii sunt viitorul nostru, adevarata mostenire a unei natiuni, afirma liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, intr-un mesaj adresat, vineri, cu ocazia Zilei.

Dragnea a mers n vizita din Elvetia cu iubita sa. Fotografiile postate pe Instagram de Irina Tanase

Irina Tanase, iubita liderului PSD, a postat pe contul ei de pe Instagram poze in care apare impreuna cu Liviu Dragnea in timpul vizitei la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elevetia, scrie g4media. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )