Libnet.ro
UNICEF

05:45

Irina Tanase, noi precizari despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea: Eu vreau sa iasa viu si intreg din penitenciar

B1 B1,
Irina Tanase, noi precizari despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea: Eu vreau sa iasa viu si intreg din penitenciar

Irina Tanase, logodnica lui Liviu Dragnea, face noi precizari despre starea de sanatate a fostului presedinte PSD, dupa ce avocata acestuia spunea recent ca, in ultima perioada, starea lui s-a inrautatit. continuă pe B1

Irina Tanase, adevarul despre starea lui Liviu Dragnea. De ce boala sufera si se chinuie

Avocata lui Liviu Dragnea sustine ca fostul lider PSD sufera de mai multe hernii la coloana, afectiune care s-a agravat si care impunea un control medical, nefacut nici pana acum de un doctor. Despre starea sa de sanatate si dificultatile intampinate dupa gratii a vorbit iubita lui, Irina Tanase, pentru Antena 3. Irina Tanase, despre .

Irina Tanase, totul despre nunta cu Liviu Dragnea. Ce spune despre copii

Am partidul in suflet, dar nu vreau sa-l bag si-n familie, spunea Liviu Dragnea pe cand era liber si participa la un congres al PSD, primul la care a fost surprins alaturi de logodnica sa, fiind intrebat daca a cerut-o pe tanara iubita de sotie. Irina Tanase a primit inelul asteptat, dar povestea lor de .

Irina Tanase, despre casatoria cu Liviu Dragnea: Am vorbit si inainte de condamnare.Chimia care exista intre doi oameni nu poate fi explicata

Irina Tanase 27 de ani), logodnica lui Liviu Dragnea 57 de ani), a declarat ca, foarte probabil se va casatori cu fostul lider PSD si a precizat ca au vorbit si despre copii.

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj fara precedent din cauza fostului lider PSD. Irina Tanase a rabufnit

Irina Tanase nu s-a mai putut abtine si a rabufnit dupa ce ANP ii refuza lui Liviu Dragnea accesul la tratament medical corespunzator bolii de care acesta sufera. Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj dur Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a reactionat dur la comunicatul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, prin care institutia a respins acuzatiile .

Irina Tanase, revoltata de tratamentul pe care il primeste Liviu Dragnea in inchisoare: Unde este garantata demnitatea umana cand omul are dureri insuportabile si este lasat sa se chinuie?

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a reactionat la comunicatul Administratiei Nationale a Penitenciarelor prin care institutia a respins acuzatiile facute de avocata acestuia, potrivit carora fostului lider .

ISMB, precizari despre noul an scolar, in direct pe B1 TV: Este nevoie de o comunicare operativa, astfel incat sa se poata interveni in mod eficient si rapid in toate situatiile aparute (VIDEO)

Roxana Cercel, purtator de cuvant in InspectoratulScolar al Municipiului Bucuresti ISMB), a avut o interventie in cadrul Stirilor B1 TV, unde a facut mai multe precizari despre noul an scolar si.

Noi vesti despre Michael Schumacher: incerc sa-l ajut si sa astept momentul in care voi putea face ceva concret

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher, dupa accidentul teribil suferit acum 7 ani la schi, este in continuare un mister. Apropiati ai fostului pilot de Formula 1, care au acces la vila sa din Geneva, l-a.

Noi descoperiri despre materia intunecata din univers

Materia intunecata, prezenta misterioasa si invizibila care constituie mare parte din masa galaxiilor, inclusiv Calea Lactee, ii surprinde din nou pe oamenii de stiinta, noi observatii ale galaxiilor indepartate venind in contradictie cu informatiile existente asupra naturii sale, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )