Libnet.ro
UNICEF

23:00

ISMB, precizari despre noul an scolar, in direct pe B1 TV: Este nevoie de o comunicare operativa, astfel incat sa se poata interveni in mod eficient si rapid in toate situatiile aparute (VIDEO)

B1 B1,
ISMB, precizari despre noul an scolar, in direct pe B1 TV: Este nevoie de o comunicare operativa, astfel incat sa se poata interveni in mod eficient si rapid in toate situatiile aparute (VIDEO)

Roxana Cercel, purtator de cuvant in InspectoratulScolar al Municipiului Bucuresti ISMB), a avut o interventie in cadrul Stirilor B1 TV, unde a facut mai multe precizari despre noul an scolar si. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, reactie halucinanta in miez de noapte despre noul an scolar. Doar in Romania se poate intampla asa ceva

Elevii se pregatesc sa inceapa scoala, in timp ce autoritatile o tin din schimbare in schimbare. Ministrul Educatiei a avut o reactie halucinanta in miez de noapte despre noul an scolar. Doar in Romania se poate intampla asa ceva! Reactie halucinanta a Ministrului Educatiei despre noul an scolar Mai sunt cateva zile pana la inceperea .

Ce stim despre noul Gossip Girl

Fanii serialului Gossip Girl asteapta cu nerabdare lansarea, pe HBO Max, a continuarii indragitului show tv. Iata tot ce stim pana in prezent despre noul Gossip Girl! .

Anul scolar 2020-2021. Este oficial, cand se inchid, de fapt, scolile, daca exista cazuri de infectare

Pana la inceperea noului An Scolar 2020-2021, mai sunt exact 4 zile. Cu toate astea, parintii, profesorii si chiar elevii incp nu sunt siguri de nimic. Declaratiile oficialilor continua sa creeze debusolare. Decizia se ia in momentul in care s-a depistat cazul pozitiv in 7 septembrie Ministerul Sanatatii publica in spatiul public o analiza a .

Jurnalista care s-a sinucis in direct la TV. Este stirea soc din toata istoria televiziunii

Povestea ziaristei care s-a sinucis in direct la TV creeaza inca intriga in randul tuturor oamenilor. Scenariul a ramas si va mai ramane ani si ani un punct sensibil in istoria televiziunii. Sinuciderea jurnalistei americane, stirea soc in toata istoria televiziunii Povestea lui Christine Chubbuck socheaza si la zeci de ani distanta. Tragedia care s-a .

Tot ce trebuie sa stim despre celulele stem. Aceasa procedura este o asigurare de viata pentru copiii nostri

Andreea Cigolea a vorbit la Sfat de Sanatate despre recoltarea de celule stem. Ginecologul Corina Gica a explicat la ce ne ajuta pe viitor aceasta procedura si cum se realizeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )