Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Boris Johnson este, oficial, premierul Marii Britanii. Primul discurs la 10 Downing Street

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Boris Johnson este, oficial, premierul Marii Britanii. Primul discurs la 10 Downing Street

Boris Johnson a preluat miercuri functia de premier al Marii Britanii dupa ce Regina Elisabeta a II-a a luat act de demisia Theresei May si a acceptat numirea noului lider al conservatorilor, moment care marcheaza venirea la putere a taberei care a facut campanie pro-Brexit la referendumul din 2016. continuă pe Hotnews

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

Cine este Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este noul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este viitorul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Turcia saluta alegerea lui Boris Johnson, nepotul otoman, in fruntea Marii Britanii

Turcia a sarbatorit mostenirea turca a noului prim-ministru britanic, Boris Johnson, miercuri, politicieni si canale de presa proclamand ca nepotul otoman ar putea intari legaturile dintre cele doua state aflate la extremitatile Europei, scrie Reuters.

Boris Johnson preia, oficial, stafeta de la Theresa May si va anunta componenta noului Cabinet de la Londra

Boris Johnson va prelua astazi, oficial, functia de premier al Marii Britanii de la Theresa May urmand sa mearga la sediul guvernului din 10 Downing Street in cursul acestei dupa-amieze, dupa ce va fi primit in audienta de Regina Elisabeta a -II-a, la Palatul Buckingham.

Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson

A oferi Scotiei sansa de a-si alege propriul viitor va fi mai important ca oricand in momentul in care Boris Johnson va deveni premierul Marii Britanii, a declarat marti sefa Partidului National Scotian, Nicola Sturgeon, relateaza DPA, citata de Agerpres.

BREXIT: Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, avertizat de Parlamentul European

Liderii partidelor politice din Parlamentul European i-au un avertizment noului premier al Mari Brit.

UPDATE Boris Johnson, numit prim-ministrul Marii Britanii

Theresa May a semnat, miercuri, demisia din functia de premier al Marii Britanii, rol care va fi preluat, tot miercuri, decatreBoris Johnson, unul dintre cei mai vocali sustinatori ai.

Boris Johnson este noul sef al conservatorilor si va prelua carma Guvernului din Marea Britanie. Theresa May lasa in urma o mostenire grea si un Brexit cu final deschis

Boris Johnson a fost ales marti in postura de lider al conservatorilor din Marea Britanie, astfel ca miercuri va prelua sefia Guvernului din arhipelag, si are misiunea dificila de a-si duce la capat planul.

USA Today: Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, este ca Trump. Numai ca nu e

Are parul vopsit blond, buze injectate si o privire albastra sticloasa ca a unei surori sadice dintr-un spital de nebuni, spunea Johnson despre Hillary Clinton in 2007. Este tentat sa faca pe bufonul. Nu e clar daca chiar este unul. E o enigma, scrie USA Today, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )