Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irlanda: Un violator a fost gasit nevinovat pentru ca victima sa purta lenjerie provocatoare

Hotnews Hotnews,
 Irlanda: Un violator a fost gasit nevinovat pentru ca victima sa purta lenjerie provocatoare

Un parlamentar irlandez a prezentat o pereche de chiloti de dantela in plenul parlamentului, incercand astfel sa atraga atentia asupra unui caz de viol in care acuzatul a fost achitat dupa ce avocatul apararii a acuzat-o pe victima ca purta lenjerie intima provocatoare, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Irlanda: Chiloti de dantela prezentanti in plenul Parlamentului pentru a sublinia un caz de presupus viol care a revoltat opinia publica

Un parlamentar irlandez a prezentat o pereche de chiloti de dantela in plenul parlamentului, incercand astfel sa atraga atentia asupra unui caz de viol in care acuzatul a fost achitat dupa ce avocatul apararii a acuzat-o pe victima ca purta lenjerie intima provocatoare, scrie BBC.

Preotul staret Hrisostom Filipescu a fost gasit in viata! Cum s-au mobilizat enoriasii pentru a da de urma parintelui din Neamt disparut de doua saptamani

A fost gasit Preotul Hrisostom Filipescu, egumenul schitului de la Tibucani. Dat disparut de circa doua saptamani, parintele-calugar in varsta de 33 de ani a fost gasit in Germania, afirma surse.

Descoperire socanta intr-un camin de batrani din Radauti: Un barbat a fost gasit spanzurat

Un barbat de 63 de ani a fost gasit spanzurat in camera sa din caminul pentru persoane in varsta in care locuia. Din primele cercetari a rezultat ca batranul s-a sinucis din cauza faptului ca se simtea.

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti. Individul, care a sunat la 112 si a anuntat ca a pus bombe la Spitalul Judetean de Urgenta si la un hipermarket din oras, a fost ri.

Barbatul a fost gasit mort, la doar cateva minute dupa ce a postat ceva pe Facebook. Toti au fost socati cand au citit

Un tata tanar a fost gasit mort, dupa ce a postat cateva mesaje pe pagina sa de Facebook. Ultimul suna: La naiba cu asta, am terminat-o!, la mai putin de o ora, dupa ce a fost gasit mort in.

TRAGEDIE in Braila: Un barbat a fost gasit in zorii zilei SPANZURAT de un stalp de electricitate

Tragedie in localitatea Cazasu din judetul Braila! Un barbat de 64 de ani a fost gasit luni dimineata spanzurat de un stalp de electricitate, informeaza obiectivbr. ro. Trupul barbatului a fost gasit dupa ce.

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit n Germania (tvmneamt.ro)

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit in Germania, anunta TvmNeamt. ro, care citeaza surse bine informate.

UPDATE Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit n Germania (tvmneamt.ro)

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit in Germania, anunta TvmNeamt. ro, care citeaza surse bine informate.

Tragedie in Iasi! Un barbat a fost gasit spanzurat

Un barbat a fost gasit spanzurat in localitatea Chicerea, din Iasi. Mai multi politisti, criminalisti si un echipaj medical au ajuns la fata locului, potrivit bzi. Momentan nu se cunosc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )