Libnet.ro
UNICEF

11:15

Preotul staret Hrisostom Filipescu a fost gasit in viata! Cum s-au mobilizat enoriasii pentru a da de urma parintelui din Neamt disparut de doua saptamani

B1 B1,
Preotul staret Hrisostom Filipescu a fost gasit in viata! Cum s-au mobilizat enoriasii pentru a da de urma parintelui din Neamt disparut de doua saptamani

A fost gasit Preotul Hrisostom Filipescu, egumenul schitului de la Tibucani. Dat disparut de circa doua saptamani, parintele-calugar in varsta de 33 de ani a fost gasit in Germania, afirma surse. continuă pe B1

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit n Germania (tvmneamt.ro)

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit in Germania, anunta TvmNeamt. ro, care citeaza surse bine informate.

UPDATE Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit n Germania (tvmneamt.ro)

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit in Germania, anunta TvmNeamt. ro, care citeaza surse bine informate.

Barbatul a fost gasit mort, la doar cateva minute dupa ce a postat ceva pe Facebook. Toti au fost socati cand au citit

Un tata tanar a fost gasit mort, dupa ce a postat cateva mesaje pe pagina sa de Facebook. Ultimul suna: La naiba cu asta, am terminat-o!, la mai putin de o ora, dupa ce a fost gasit mort in.

TRAGEDIE in Braila: Un barbat a fost gasit in zorii zilei SPANZURAT de un stalp de electricitate

Tragedie in localitatea Cazasu din judetul Braila! Un barbat de 64 de ani a fost gasit luni dimineata spanzurat de un stalp de electricitate, informeaza obiectivbr. ro. Trupul barbatului a fost gasit dupa ce.

Descoperire socanta intr-un camin de batrani din Radauti: Un barbat a fost gasit spanzurat

Un barbat de 63 de ani a fost gasit spanzurat in camera sa din caminul pentru persoane in varsta in care locuia. Din primele cercetari a rezultat ca batranul s-a sinucis din cauza faptului ca se simtea.

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti. Individul, care a sunat la 112 si a anuntat ca a pus bombe la Spitalul Judetean de Urgenta si la un hipermarket din oras, a fost ri.

Tragedie in Iasi! Un barbat a fost gasit spanzurat

Un barbat a fost gasit spanzurat in localitatea Chicerea, din Iasi. Mai multi politisti, criminalisti si un echipaj medical au ajuns la fata locului, potrivit bzi. Momentan nu se cunosc.

Irlanda: Un violator a fost gasit nevinovat pentru ca victima sa purta lenjerie provocatoare

Un parlamentar irlandez a prezentat o pereche de chiloti de dantela in plenul parlamentului, incercand astfel sa atraga atentia asupra unui caz de viol in care acuzatul a fost achitat dupa ce avocatul apararii a acuzat-o pe victima ca purta lenjerie intima provocatoare, scrie BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )