Libnet.ro
UNICEF

12:45

Irlandezii l-au omorat pe Ovidiu Hategan. Cel mai bun arbitru roman a acordat un penalty numai de el vazut

Adevărul Adevărul,
Irlandezii l-au omorat pe Ovidiu Hategan. Cel mai bun arbitru roman a acordat un penalty numai de el vazut

Ovidiu Hategan, cel mai bun arbitru roman, a comis o eroare grava la meciul de baraj dintre Irlanda de Nord si Elvetia, scor 0-1. continuă pe Adevărul

Conpet, cel mai bun randament din BET

Actiunile Conpet COTE) s-au apreciat cu 3,89%, in perioada 1 - 8 noiembrie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, care a inregistrat o noua sedinta de scadere.

iPhone X are cel mai bun ecran folosit vreodata pe un smartphone

IPhone X este primul smartphone Apple cu un ecran OLED, dar se pare ca a fost calibrat atat de bine, incat a iesit ca fiind cel mai bun in teste. Apple s-a ambitionat timp de aproape un deceniu sa lanseze doar telefoane si tablete cu ecrane de tip LCD. Multi pasionati de tehnologie au criticat [].

Romanca din varful industriei modei. Un parfum creat impreuna cu sotul ei a fost desemnat cel mai bun din lume in 2016

Romanca Madalina Stoica-Blanchard a ajuns la New York in 1996 si a urmat cursurile unui program unic in lume, care pregateste directorii de top in industria frumusetii. 16 ani mai tarziu si-a deschis in Franta, impreuna cu sotul sau, propria casa de parfumuri de lux. Ulterior, a semnat, alaturi de partenerul de viata, parfumul desemnat in 2016 drept cel mai bun din lume.

Trimestrul trecut a fost cel mai bun din istorie pentru masinile electrice in Romania, cu 74 de vehicule inmatriculate

Intre iulie si septembrie s-au inscris in circulatie 74 de masini 100% electrice in Romania, numarul fiind mult mai mare decat totalul pe anul 2016. Totusi, ca pondere din total piata aceste masini reprezinta foarte putin, in jur de 0,1%. Norvegia ramane campioana, cu aproape 8. 500 de masini, urmata de Germania, cu 6. 200, arata datele ACEA comunicate de ACAROM.

Cosmin Contra se pune azi cu Mircea Lucescu in confruntarea generatiilor: E cel mai bun antrenor roman

Confruntarea dintre Romania si Turcia de azi ora 20. 15, Pro TV) e si una a generatiilor: Mircea Lucescu e cel mai varstnic selectioner din Europa, Cosmin Contra e printre cei mai tineri.

Un roman, cel mai bun jucator de tenis din Europa la categoria lui de varsta. Sacrificiile din spatele performantei

Nini Dica, un tanar de 16 ani din Timisoara a fost desemnat jucatorul anului in Europa la categoria lui de varsta. Nini a inceput tenisul la 7 ani si jumatate, dintr-o intamplare, iar acum este cel mai promitator jucator de tenis din Romania.

Plus de 24,19% pentru cotatia Alro

Actiunile Alro Slatina s-au apreciat cu 24,19%, raportat la euro, in perioada 30 octombrie - 6 noiembrie 2017, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Cum faci cel mai bun magiun de prune fara zahar

Magiunul de prune este unul din produsele romanesti cele mai apreciate. Fara adaos de zahar, poate fi consumat, cu moderatie, si de catre diabetici.

Titlurile Turbomecanica devin al treilea cel mai rentabil emitent al bursei autohtone

Avansul de 13,31%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 octombrie - 3 noiembrie, a facut ca actiunile producatorului de componente pentru industria aeronautica Turbomecanica TBM) sa urce pe pozitia a treia a podiumului celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din ultima saptamana.

VIDEO Ovidiu Hategan, criticat dupa ce a acordat eronat un penalty care a decis partida dintre Irlanda de Nord si Elvetia: Cel mai slab arbitru pe care l-am vazut in ultima vreme

Arbitrul Ovidiu Hategan a primit numeroase critici pentru prestatia de la meciul dintre Irlanda de Nord - Elvetia, scor 0-1, din barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2018. Unicul gol al partidei a venit in minutul 58, cand Hategan a inventat penalty-ul din care Rodriguez a deschis scorul pentru elvetieni. Aradeanul a considerat ca fiind hent interventia lui Corry Evans, acordandu-i acestuia si un cartonas galben.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )