Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ironii la adresa premierului Dancila dupa ce a felicitat tinerii pentru meci: Ce facusi, Veiorico, uitasi sa-ti asumi victoria La lavabila, e obligatorie amorsa?

B1 B1,
Ironii la adresa premierului Dancila dupa ce a felicitat tinerii pentru meci: Ce facusi, Veiorico, uitasi sa-ti asumi victoria La lavabila, e obligatorie amorsa?

Viorica Dancila a atras un val de ironii dupa felicitarile transmise jucatorilor din nationala de tineret, dupa meciul de joi cu Germania. Felicitari tinerilor nostri pentru prestatia din aceasta. continuă pe B1

Stirile ProTV: Dancila a fost ironizata dupa ce a felicitat tinerii pentru meci: Cat e leusteanul?

Cei mai importanti oameni politici din Romania, presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, nu au ratat ocazia de a transmite felicitari jucatorilor din nationala de tineret, dupa meciul de joi cu Germania.

Plesoianu, acuzatii grave la adresa lui Dancila: Se incearca sa fie blocata candidatura mea

Acuzatii grave lansate de Liviu Plesoianu la adresa Vioricai Dancila. Deputatul PSD sustine ca se incearca blocarea candidaturii sale la sefia partidului. Am inteles ca panaacum a.

Candidat-surpriza pentru functia de secretar-general al PSD. Surse: Are sustinerea premierului Dancila

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National al PSD, va candida pentru functia de secretar general al partidului la Congresul de sambata. in cazul in care va fi ales, Fifor va demisiona din functia de presedinte al Consiliului National, un rol mai degraba decorativ. Surse politice sustin pentru Adevarul ca Fifor are sustinerea premierului Viorica Dancila.

Avertismentul premierului Dancila in privinta fetitei bruscate de autoritati: Am primit rapoarte referitoare la modul in care s-a actionat. Anchetele vor contina

Premierul Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la cazul Sorinei, fetita scoasa intr-un mod abuziv din casa in care a crescut, pentru a fi data parintilor adoptivi. Am primit de la.

Dancila, dupa adoptarea ordonantei privind serviciile de ride-sharing: Urmeaza sa stabilim formula optima de functionare

Premierul Viorica Dancila spune ca, dupa ce guvernul a adoptat marti actul normativ privind reglementarea serviciilor de ride-sharing, urmeaza sa fie stabilita formula optima de functionare a acestor servicii, in baza unui proces de consultare publica.

Dancila: Mircea Pascu, sustinut pentru functia de comisar european interimar

Fostul europarlamentar Mircea Pascu este sustinut pentru functia de comisar european interimar, a an.

Uber, dupa adoptarea OUG pentru ridesharing: Vrem sa lucram cu autoritatile si cu ceilalti furnizori de transport, inclusiv soferii de taxi

In urma adoptarii ordonantei de urgenta care reglementeaza transportul alternativ cu autoturism si conducator auto, in sedinta de Guvern de ieri, compania Uber spune ca ar vrea sa lucreze cu autoritatile si cu ceilalti furnizori de transport, inclusiv soferii de taxi, pentru a reduce problemele de trafic din marile orase, cum ar fi aglomeratia, poluarea sau lipsa parcarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )