Libnet.ro
UNICEF

13:30

Plesoianu, acuzatii grave la adresa lui Dancila: Se incearca sa fie blocata candidatura mea

Antena3 Antena3,
Plesoianu, acuzatii grave la adresa lui Dancila: Se incearca sa fie blocata candidatura mea

Acuzatii grave lansate de Liviu Plesoianu la adresa Vioricai Dancila. Deputatul PSD sustine ca se incearca blocarea candidaturii sale la sefia partidului. Am inteles ca panaacum a. continuă pe Antena3

Noi detalii in cazul Sorinei, fetita data spre adoptie internationala. Acuzatii grave aduse autoritatilor

Apar noi imagini si reactii in cazul Sorinei, copila data spre adoptie internationala. Sotul asistentei maternale care a luat-o in plasament pe Sorina aduce acuzatii grave. Noi am vrut de la bun incep.

Noi detalii in cazul fetitei data spre adoptie internationala. Acuzatii grave aduse autoritatilor

Apar noi imagini si reactii in cazul copilei data spre adoptie internationala. Sotul asistentei maternale care a luat-o in plasament pe S aduce acuzatii grave. Interventia de vineri a fost determinata.

Senatorul PSD Ionut Vulpescu, acuzatii grave la adresa partidului: Cronica unui congres esuat deja

Ionut Vulpescu, fost ministru al Culturii a criticat in termeni duri viitorul social-democratilor pe care acestia vor sa-l stabileasca la ultimul congres din perpectiva electorala si.

Avocatul familiei Saramat, acuzatii grave la adresa parintilor adoptivi ai Sorinei: Si-au dat acordul la violenta asupra minorei

Avocatul familiei Saramat, Victor Dumitrica, a avut o reactie la declaratiile mamei adoptive a Sorinei, fetita abuzata de autoritati. Cand ati luat legatura cu dumneaei in direct, am vazut.

Inginerul roman care si-ar putea petrece tot restul vietii in spatele gratiilor, in SUA. Ce acuzatii grave i se aduc

Un inginer roman este anchetat si risca sa fie condamnat la peste 60 de ani de inchisoare in California, Statele Unite ale Americii. Alaturi de el, sunt cercetati alti doi romani, dar si compania din Grecia pentru care cei doi au lucrat.

Barbatul care a crescut-o pe Sorina, fetita abuzata, noi acuzatii grave: Sotia a fost amenintata sa semneze

Sotul asistentei maternale, Vasile Saramat, cel care a crescut-o pe fetita tarata pe jos de mascati, a facut o noua serie de declaratii grave la Antena 3. Avocatul Liviu Belulescu are sotia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )