Libnet.ro
UNICEF

16:00

Isarescu: Legea privind darea in plata face pilaf Legea obligatiunilor ipotecare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Isarescu: Legea privind darea in plata face pilaf Legea obligatiunilor ipotecare

Legea privind darea in plata face inaplicabila Legea obligatiunilor ipotecare, adoptata la finalul anului trecut, dupa ce Romania a facut eforturi timp de 25 de ani pentru a indeplini conditiile necesare ca o astfel de lege sa fie functionala, considera guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Isarescu: Legea darii in plata face pilaf Legea obligatiunilor ipotecare si regulamentul de functionare a acesteia

Legea privind darea in plata face inaplicabila Legea obligatiunilor ipotecare, adoptata la finalul anului trecut, dupa ce Romania a facut eforturi timp de 25 de ani pentru a indeplini conditiile necesare ca o astfel de lege sa fie functionala, a declarat luni Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Legea darii in plata - argumente pro si contra

ACTUALIZARE 11:44 Deputatul Nicolae Ciprian Nica a declarat: Legea va intra in dezbatere la Comisia Juridica saptamana urmatoare. ------------ Ziarul Bursa organizeaza azi o masa rotunda, cu Comisia Juridica, pe tema Legea darii in plata - argumente pro si contra.

Legea darii in plata i-a speriat pe romanii care isi cauta o locuinta. Ce se intampla cu programul Prima Casa

Legea darii in plata i-a speriat pe romanii care isi cauta o locuinta. De teama ca programul Prima Casa va disparea si ca tot mai multe banci vor creste avansul pentru creditele.

Legea darii in plata nu va avea efecte reale

Legea darii in plata nu va avea efecte reale in piata, este deparere Daniel Manate, presedintele Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania ANEVAR). De aceeasi parere este si Adrian Vascu, membru in boardul Asociatiei, considerand ca romanii nu vor renunta usor la casele pe care le au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )