Libnet.ro
UNICEF

13:16

Isarescu si Orban, discutii despre impactul coronavirusul asupra economiei

Adevărul Adevărul,
Isarescu si Orban, discutii despre impactul coronavirusul asupra economiei

Seful cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca miercuri, la ora 16:00, va avea loc prima reuniune a grupului de lucru interinstitutional pentru evaluarea impactului economic al efectelor epidemiei de coronavirus in Romania, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Iohannis se implica in lupta cu Coronavirusul: participa la o sedinta pentru evaluarea impactului economic

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul finantelor publice, Florin Citu, pentru a discuta despre efectele coronavirusului asupra economiei nationale.

Orban: Trebuie sa limitam pe cat posibil impactul coronavirusului asupra economiei (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul interimar, a declarat ca scopul noului Grup de Lucru este sa identifice masurile cele mai potrivite, astfel incat economia sa sufere cat mai putin de pe urma epidemiei de.

Mediul de afaceri romanesc solicita sprijin economic pentru impactul coronavirusului asupra activitatilor

Ca urmare a intensificarii efectelor virusului COVID-19 in Europa si a masurilor luate pentru a limita raspandirea, CNIPMMR a primit o serie de informatii de la membrii sai care indica deja un impact in crestere asupra anumitor sectoare ale economiei,.

Remus Borza, despre efectele coronavirus asupra economiei: Zeci de mii de firme sunt cu un picior in groapa. BNR nu a luat nicio masura

Consilierul onorific al premierului Ludovic Orban, Remus Borza, a argumentat azi ca statul va trebui sa sprijine companiile afectate de coronavirus. Acesta a dat exemplul altor state care au alocat o suma importanta de bani pentru combaterea epidemiei si e de parere ca Romania ar trebui sa faca la fel, cu un ajutor de 100-200 de milioane de lei tintit catre transportatorii aerieni si producatorii de medicamente,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )