Libnet.ro
UNICEF

17:30

De ce isi asuma Guvernul raspunderea pe legea transportului intrajudetean. Premierul Orban: Astazi sunt copii care nu se mai duc la scoala, pentru ca nu sunt luati daca nu platesc (VIDEO)

B1 B1,
De ce isi asuma Guvernul raspunderea pe legea transportului intrajudetean. Premierul Orban: Astazi sunt copii care nu se mai duc la scoala, pentru ca nu sunt luati daca nu platesc (VIDEO)

Guvernul Orban isi asuma raspunderea in fata Parlamentului pentru modificarea legislatiei privind transportul intrajudetean, a carei forma actuala a creat multe probleme in sistem, a afirmat, miercuri. continuă pe B1

Sedinta de Guvern. Executivul isi asuma raspunderea pe legea plafoanelor. Orban: Abrogam mare parte din Ordonanta 114

Guvernul isi va asuma raspunderea pe legea plafoanelor bugetare, necesara pentru adoptarea legii bugetului, a anuntat premierul Ludovic Orban. El a mai spus ca va discuta in prima lectura un proiect prin care sunt abrogate mare parte din prevederile Ordonantei 114.

Guvernul isi asuma raspunderea parlamentara pe mai multe legi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

Ludovic Orban a facut marele anunt! Guvernul isi asuma raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca sedinta de Guvern de marti va avea doua parti, iar in cadrul a.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2289 seconds )