Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ludovic Orban a facut marele anunt! Guvernul isi asuma raspunderea

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban a facut marele anunt! Guvernul isi asuma raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca sedinta de Guvern de marti va avea doua parti, iar in cadrul a. continuă pe România Liberă

Guvernul isi asuma raspunderea parlamentara pe mai multe legi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

Ce se intampla cu amenzile din 2020, conform premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a venit cu un anunt legat de cuantumul amenzilor din 2020. De la 1 ianuarie, ar putea creste salariul minim, asa ca ar trebui sa creasca si punctul de amenda. De la 1.

Ciolacu: Vom sesiza Curtea Constitutionala daca Guvernul si asuma raspunderea pe legi similare cu proiecte aflate n dezbatere la Parlament

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, dupa reuniunea conducerii PSD, ca partidul va sesiza Curtea Constitutionala daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe legi similare cu proiecte aflate in dezbatere in Parlament.

Sedinta de Guvern. Executivul isi asuma raspunderea pe legea plafoanelor. Orban: Abrogam mare parte din Ordonanta 114

Guvernul isi va asuma raspunderea pe legea plafoanelor bugetare, necesara pentru adoptarea legii bugetului, a anuntat premierul Ludovic Orban. El a mai spus ca va discuta in prima lectura un proiect prin care sunt abrogate mare parte din prevederile Ordonantei 114.

Ludovic Orban, anunt important despre Raed Arafat. Ce se intampla cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu a luat, inca,o deciziein privinta sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Asa cum am anuntat, evaluam activitatea.

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

Profesorii pensionari ar putea avea de ales ntre pensie si salariu Ludovic Orban: n momentul n care creezi o exceptie, deschizi cutia Pandorei

Profesorii pensionari vor avea de ales intre pensie si salariul pe care il obtin in sistemul de educatie. Premierul Ludovic Orban a spus marti, intr-o conferinta de presa, ca in privinta dascalilor Guvernul se gandeste daca va crea o exceptie. Stiti cum e, in momentul in care faci exceptii deschizi poarta la exceptii pentru orice categorie. Ne gandim!, a spus premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Daca simtim un boicot din partea PSD pe buget, avem si varianta angajarii raspunderii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca, in masura in care Guvernul va simti ca exista un boicot in Parlament din partea PSD privind dezbaterea pe proiectul bugetului de stat pe anul viitor, are la indemana si angajarea raspunderii, ca o doua optiune.

Ce se va intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul lui Ludovic Orban

Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat, avand in vedere ca aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este solutia care sa se poata aplica, este anuntul premierului Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta din nou restructurari masive

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca dupa 1 ianuarie va fi facut un audit al structurilor guvernamentale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )