Libnet.ro
UNICEF

12:45

ISIS a decapitat un tnar de 19 ani, unul dintre ostaticii rapiti n iulie

Hotnews Hotnews,
 ISIS a decapitat un tnar de 19 ani, unul dintre ostaticii rapiti n iulie

Gruparea Stat Islamic a executat un tanar care facea parte dintre zecile de ostatici druzi rapiti in luna iulie in provincia Soueida, din sudul Siriei, au anuntat duminica Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului organizatie neguvernamentala cu sediul al Londra) si site-ul local de stiri Soueida24, scrieAgerpres. continuă pe Hotnews

Statul Islamic a decapitat un ostatic de 19 ani rapit in provincia siriana Suwayda

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a executat un barbat tanar, care facea parte din zeci de ostatici druzi pe care i-a rapit luna trecuta, in provincia As-Suwayda sud), au anuntat duminica o publicatie siriana online si un ONG, relateaza AFP.

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie: Am omorat multi oameni, nu 4-5-6

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie. Barbatul are 100 de ani si este fost lider al mafiei italiene. Sonny Franzese face parte din celebra familie Colombo si a fost renumi.

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in judetul Suceava: unul dintre piloti a decedat

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, incident in urma caruia unul dintre piloti a decedat, a anuntat Inspectoratul.

Doliu la varful PSD: A MURIT unul dintre cei mai vechi deputati ai partidului (FOTO)

Fostul deputat PSD, Ion Stan, a incetat din viata vineri la varsta de 63 de ani, anunta organizatia PSD de Dambovita. Acesta a reprezentat partidul in Camera Deputatilor intre 2000 si 2016. Partidul.

Eroii Zilei: Unul dintre salvatorii fetitei aflata in soc anafilactic: Am alergat cu ea in brate si i-am cantat

Eroii sunt printre noi, uneori la doar cativa pasi distanta. Viata unei fetite de trei ani a fost salvata de doi oameni cu suflet mare, care n-au stat pe ganduri si au intervenit precum eroii din filme.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )