Libnet.ro
UNICEF

20:30

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie: Am omorat multi oameni, nu 4-5-6

B1 B1,
Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie: Am omorat multi oameni, nu 4-5-6

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie. Barbatul are 100 de ani si este fost lider al mafiei italiene. Sonny Franzese face parte din celebra familie Colombo si a fost renumi. continuă pe B1

Muntele Olimp. Google celebreaza unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Muntele Olimp este sarbatorit de Google cu un doodle special, care infatiseaza muntele vegheat de zeitati ale mitologiei grecesti. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si este situat la grani?.

Muntele Olimp. Google sarbatoreste unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Muntele Olimp este sarbatorit de Google cu un doodle special, care infatiseaza muntele vegheat de zeitati ale mitologiei grecesti. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si este situat la grani?.

Tu il recunosti? Te uiti la el si nu iti vine sa crezi! Cum arata acum unul dintre cei mai...(FOTO)

Te uiti la el si nu il recunosti. Este unul dintre cei mai celebri oameni de pe planeta. Russell Crowe 54 de ani) continua sa socheze cu schimbarile de look. Pentru ultimele roluri acesta a fost nevoit s.

Lovitura DEVASTATOARE pentru unul dintre cei mai indragiti actori: Sufera de o boala teribila! Anuntul facut in urma cu putin timp a ZGUDUIT planeta... (FOTO)

Unul dintre protagonistii popularului serial de televiziune M*A*S*H*, actorul american Alan Alda, a dezvaluit luni dimineata ca sufera de maladia Parkinson, informeaza CNN, citat de Agerpres. Starul american.

Unul dintre cele mai spectaculoase poduri din lume a fost inaugurat. Unde se afla VIDEO

Cea mai spectaculoasa atractie turistica a fost inaugurata, recent, in Vietnam. Este vorba de un pod lung de 150 de metri care trece printre degetele unei palme gigantice din piatra.

Moment unic! Ce au decis sa faca Roger Federer si Novak Djokovici, doi dintre cei mai mari tenismeni din toate timpurile

Roger Federer si Novak Djokovici au decis sa ofere tenisului mondial un moment inedit, care va ramane in istoria sportului alb.

Topul producatorilor de mezeluri: cum merg afacerile celor mai mari companii din Romania

Afacerile celor mai mari producatori de mezeluri din Romania au fost in crestere anul trecut, insa nu toate companiile au fost mai profitabile in 2017 decat in anii anteriori. Liderul pietei de mezeluri ramane Unicarm, insa in cadrul clasamentului.

Universitatea Craiova isi pastreaza unul dintre cei mai vechi parteneri

Clubul de fotbal si compania Alexandrion Group au parafat un parteneriat de cursa lunga inca din sezonul competitional 2015-2016.

Doua dintre cele mai mari companii cu actionariat romanesc: Listare pe bursa? Ne gandim, dar poate mai tarziu!

Chiar daca ideea listarii nu mai reprezinta o sperietoare pentru antreprenorii romani, acestia nu se grabesc sa anunte deschiderea companiilor catre investitorii de pe bursa. Reprezentantii Fan Courier si Farmec, doi jucatori importanti.

Romania, printre tarile in care cei mai multi migranti din afara UE isi gasesc un loc de munca

Tarile din Uniunea Europeana au devenit noua casa pentru foarte multi migranti, indiferent ca provin din alte state UE sau din tari non-UE. Datorita migrantilor, o serie de noi abilitati si competente au aparut pe piata muncii. In plus,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )