Libnet.ro
UNICEF

19:15

ISIS se va razbuna pentru atacul de la cele doua moschei din Noua Zeelanda

Antena3 Antena3,
ISIS se va razbuna pentru atacul de la cele doua moschei din Noua Zeelanda

Gruparea extremista Statul Islamic a amenintat luni ca se va razbuna dupa atacul de vineri de la doua moschei din Noua Zeelanda, soldat cu 50 de morti, relateaza DPA. Scenele de crima de la doua. continuă pe Antena3

Noua Zeelanda: Suspectul din atacul la cele doua moschei, soldat cu moartea a 49 de persoane, pus sub acuzare pentru crima. Ce semn a facut in fata instantei

Brenton Harrison Tarrant, un australian in varsta de 28 de ani, a fost acuzat de crima dupa atacul sau armat asupra a doua moschei din Christchurch, Noua Zeelanda, soldat cu moartea a 49 de persoane, scrie The Guardian.

Atacatorul din Christchurch, care a ucis 49 de persoane la doua moschei, intentiona sa continue atacul, anunta premierul Jacinda Ardern

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a declarat ca suspectul din atacul de la cele doua moschei intentiona sa continue masacrul, scrie The Guardian.

Facebook a sters 1,5 milioane de videoclipuri cu atacul din Noua Zeelanda

Facebook a anuntat ca a sters 1,5 milioane de videoclipuri la nivel global cu atacul de la cele doua moschei din Noua Zeelanda, in primele 24 de ore.

VIDEO Un neozeelandez, considerat erou dupa ce l-a infruntat pe autorul atacurilor din Christchurch

Un barbat din orasul neozeelandez Christchurch este considerat erou deoarece a reusit sa il faca sa fuga pe autorul atacurilor armate din cele doua moschei, amenintandu-l cu un aparat pentru plata cu cardul, relateaza agentia Associated Press, citata de Mediafax.

Video Lupta pentru ultimul bastion al Statului Islamic din Siria continua

Teritoriul Baghouz este tot ceea ce ramane din Statul Islamic, in inima teritoriului pe care l-a capturat in 2014, profitand de haosul din Irak si din Siria pentru a captura aproximativ o treime din cele doua tari si pentru a eradica frontiera dintre ele. Lupta pentru ultima regiune ocupata de ISIS continua, transmite Reuters.

ALDE, USR, PLUS, PMP si Pro Romania cer alegeri pentru primari in doua tururi. Decizia PNL, decisiva

Liderii ALDE, ai USR si PLUS au cerut in acest weekend revenirea la alegerile pentru primari in doua tururi. In acelasi timp, liderii PSD au anuntat ca sustin alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin.

APIA: Aproape 650 de autoturisme ecologice, cumparate in Romania in primele doua luni din 2019

Numarul autoturismelor verzi cumparate in Romania, in primele doua ale anului, a ajuns la 649, in crestere cu aproape 67% fata de aceeasi perioada din 2018, cand se inregistrau 389 de unitati, reiese din datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA).

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )