Libnet.ro
UNICEF

17:15

Atacatorul din Christchurch, care a ucis 49 de persoane la doua moschei, intentiona sa continue atacul, anunta premierul Jacinda Ardern

Adevărul Adevărul,
Atacatorul din Christchurch, care a ucis 49 de persoane la doua moschei, intentiona sa continue atacul, anunta premierul Jacinda Ardern

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a declarat ca suspectul din atacul de la cele doua moschei intentiona sa continue masacrul, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

SRI verifica ce a facut in timpul vizitei din Romania autorul masacrului din Noua Zeelanda. Barbatul a ucis 49 de persoane si a ranit alte 20

Serviciul Roman de Informatii face mai multe verificari privind vizita din 2018 in Romania a autorului atacului armat din Noua Zeelanda, anunta surse apropiate anchete citate de Mediafax.

Atac Noua Zeelanda. O cunoscuta echipa de crichet a scapat ca prin minune din tragedia care a rapit 49 de vieti

Cel putin 40de oameni au fost ucisi si alte zeci ar fi fost raniti in urma unui dublu atac armat la doua moschei din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Echipa de crichet din Bangladesh se afla in.

NOUA ZEELANDA: Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Christchurch

Politia neozeelandeza anunta existenta mai multor victime in urma unor incidente armate la doua moschei din Christchurch, anunta BBC. Conform presei locale, este vorba despre moscheile Al Noor Mosque, din centrul orasului si Linwood Masjid.

UPDATE Masacrul din Christchurch: Asasinul a fost recent in Bulgaria, de unde a plecat la Bucuresti cu destinatia Ungaria

Autoritatile bulgare au anuntat vineri ca au deschis o ancheta legata de vizita efectuata in Bulgaria, in noiembrie 2018, de extremistul de dreapta care a comis un masacru in doua moschei din Christchurch, in Noua Zeelanda, scrie AFP. Potrivit autoritatilor bulgare, barbatul a ajuns in Bucuresti in 15 noiembrie, de unde a inchiriat o masina pentru a ajunge in Ungaria.

Cine este Serban Cantacuzino, romanul al carui nume a fost scris pe o arma de atacatorul din Noua Zeelanda

Atacatorul din Noua Zeelanda a scris numele unui roman pe unul dintre incarcatoarele pustii de asalt pe care a folosit-o in atacurile de la moschei. Alaturi de alte figuri istorice si extremisti.

Noua Zeelanda: Suspectul din atacul la cele doua moschei, soldat cu moartea a 49 de persoane, pus sub acuzare pentru crima. Ce semn a facut in fata instantei

Brenton Harrison Tarrant, un australian in varsta de 28 de ani, a fost acuzat de crima dupa atacul sau armat asupra a doua moschei din Christchurch, Noua Zeelanda, soldat cu moartea a 49 de persoane, scrie The Guardian.

VIDEO Un neozeelandez, considerat erou dupa ce l-a infruntat pe autorul atacurilor din Christchurch

Un barbat din orasul neozeelandez Christchurch este considerat erou deoarece a reusit sa il faca sa fuga pe autorul atacurilor armate din cele doua moschei, amenintandu-l cu un aparat pentru plata cu cardul, relateaza agentia Associated Press, citata de Mediafax.

Stirile ProTV: Marturia unei romance, in urma atacului din Christchurch: Elevii stateau cu luminile stinse in clasa

Zeci de oameni si-au pierdut viata in Noua Zeelanda, in atacuri armate comise in doua moschei din orasul Christchurch. Politia a retinut patru suspecti: trei barbati si o femeie.

Atacatorul din Noua Zeelanda ar fi fost in Romania intr-un moment cheie. Teroristul dement, indragostit de tara noastra

Brenton Tarrant, autorul atacului terorist din Noua Zeelanda in care au fost ucisi 49 de oameni, a fost in Romania, in luna noiembrie a anului 2018. Australianul a venit in tara noastra cu avionul, din.

Atac Noua Zeelanda. O cunoscuta echipa de crichet a scapat ca prin minune din tragedia care a rapit 40 de vieti

Cel putin 40de oameni au fost ucisi si alte zeci ar fi fost raniti in urma unui dublu atac armat la doua moschei din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Echipa de crichet din Bangladesh se afla in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )