Libnet.ro
UNICEF

21:15

Islanda anunta un boicot diplomatic al Cupei Mondiale din Rusia

Adevărul Adevărul,
Islanda anunta un boicot diplomatic al Cupei Mondiale din Rusia

Islanda a anuntat, luni, un boicot diplomatic al Cupei Mondiale de fotbal, organizata intre 14 iunie si 15 iulie in Rusia, in semn de sustinere a Marii Britanii in cazul lui Serghei Skripal, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Xavi Hernandez a devenit ambasador al Cupei Mondiale din Qatar

Spaniolul Xavi Hernandez, castigator al Cupei Mondiale din 2010 cu nationala tarii sale, a fost numit ambasador al CM din 2022, din Qatar, relateaza LEquipe.

Tara care va boicota Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

Islanda va boicota diplomatic Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, ca reactie la otravirea fostului spion rus Serghei Skripal. Decizia vine in aceeasi zi dupa ce SUA si multe tari din Uniunea Europeana au an.

Cel mai recent bilant al incendiului care a devastat un centru comercial din Rusia: 64 de morti, dintre care 9 copii, zeci de disparuti

Saizeci si patru de persoane, dintre care 9 copii, au murit si alte zeci de persoane, printre care numerosi copii, sunt in continuare date disparute luni dupa incendiul care a devastat un centru comercial din Kemerovo, un oras industrial din Siberia occidentala, scrie AFP.

Incendiu puternic la un mall din Rusia. Sunt cel putin 37 de morti - VIDEO

Update:Autoritatile au confirmat ca cel putin 37 de persoane au murit in incendiul care a izbucnit duminica la un maill din orasul siberian Kemerevo. Printre victime se numara si 11 copii. Alte 69 de.

VIDEO SOCANT! INCENDIU intr-un mall din Rusia: 4 morti, zeci de raniti. Unii cumparatori au sarit pe geamuri ca sa se salveze (VIDEO)

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica intr-un mall din orasulKemerovo, aflat in sud-vestul regiunii ruse Siberia. O femeie si trei copii au murit. 26 de persoane au fost ranite, intre care si.

Incendiu puternic la un mall din Rusia. Sunt mai multi morti si raniti - VIDEO

Cel putin patru persoane, printre care trei copii, au murit, duminica, in Rusia dupa ce un centru comercial din orasul siberian Kemerovo a fost cuprins de flacari. Salvatorii au reusit sa salveze 120 de persoa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )