Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

Islandezii au analizat cu atentie nationala lui Mirel Radoi. Cum evalueaza nordicii sansele de calificare la CM 2022

B1 B1,
Islandezii au analizat cu atentie nationala lui Mirel Radoi. Cum evalueaza nordicii sansele de calificare la CM 2022

Romania se pregateste pentru campania de calificare a Campionatului Mondial 2022. Este o noua sansa, la 22 de ani de la participarea la ultimul turneu final. Fiecare nationala isi face calculele. Printre. continuă pe B1

Nationala lui Mirel Radoi, laudata la cel mai inalt nivel! Ce a spus un campion mondial despre tricolori

Romania nu a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Va face parte din grupa J, alaturi de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein. Primele trei dintre acestea se afla pe lista calificatelor la Campionatul European din 2020. Germania fiind chiar una dintre favoritele la castigarea trofeului. Antrenorul .

Mirel Radoi, anunt clar pentru Ianis Hagi: A treia sansa nu mai vine

Ianis Hagi traverseaza o perioada de cosmar la Glasgow Rangers si nu mai este luat in calcule pentru titularizare. Ignorat de Steven Gerrard, internationalul roman primeste o sansa importanta de la Mirel Radoi. Selectionerul a anuntat ca se va baza in continuare pe atacantul in varsta de 22 de ani. Asta in ciuda faptului ca .

EXCLUSIV. Primele declaratii ale lui Cristiano Bergodi, dupa ce a plecat de la Universitatea Craiova. A spus adevarul despre Mirel Radoi si echipa sa de club

Salvatorul lui FC Voluntari si omul care a facut Bania sa viseze la titlul national dupa aproape trei decenii a parasit Romania luna trecuta. Dupa experienta de la Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi a evitat sa mai discute despre fotbalul romanesc. in EXCLUSIVITATE pentru Playtech. ro, tehnicianul italian a oferit cateva declaratii interesante. Bergodi a vorbit despre .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )