Libnet.ro
UNICEF

01:05

Israelul are cei mai multi gay in Parlament din istoria sa

Hotnews Hotnews,
 Israelul are cei mai multi gay in Parlament din istoria sa

Parlamentul israelian are sase parlamentari gay de luni seara, un record pentru o tara considerata unul dintre pionierii drepturilor LGBT, dar unde homosexualitatea ramane un tabu in cercurile religioase, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Honeywell are cel mai puternic computer cuantic din lume: cu cat il intrece pe cel dezvoltat de IBM

Lupta pentru suprematia cuantica se da intre cativa giganti din lumea tehnologiei, iar fiecare se straduieste sa dezvolte cel mai puternic computer cuantic din lume. in martie 2020,.

Tara in care duminica au murit cei mai multi oameni de COVID-19! Brazilia a fost pe locul 2

Ziua de duminica a fost una neagra pentru intreg mapondul. Desi toata lumea credea ca pandemia se apropie de sfarsit, ei bine iata ca numarul de cazuri raportat de Organizatia Mondiala a Sanatatii creste in fiecare zi.

Primaria Constanta suspenda activitatea cu publicul la sediu, dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus

Mai multi functionari publici din Primaria Constanta au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, astfel ca la sediu activitatea cu publicul a fost restrictionata total, anunta reprezentantii.

Mai multi angajati ai Primariei Constanta, confirmati cu coronavirus Se restrictioneaza total activitatile cu publicul

Primaria Constanta a anuntat sambata ca restrictioneaza total activitatile cu publicul, dupa ce mai multi functionari publici din institutie au fost confirmati cu coronavirus.

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic, amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului

Amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului din Mexic, facute de unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic. Jose El Marro Yepez, seful cartelului Santa Rosa de Lima, a transmis niste mesaje video pentru cei care conduc tara, in care a reusit cu greu sa-si tina lacrimile, dupa ce mama sa a fost arestata.

Unul dintre cei mai periculosi mafioti din Mexic, gata de razbunare. A amenintat Guvernul cu ochii in lacrimi (VIDEO)

Jose El Marro Yepez este unul dintre cei mai de temut infractori din Mexic. Liderul cartelului Santa Rosa de Lima a amenintat Guvernul, dar si pe liderii clanurilor rivale, ca se va.

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic ameninta in lacrimi guvernul, dupa retinerea mamei sale

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic, Jose El Marro Yepez, seful cartelului Santa Rosa de Lima, a amenintat guvernul si pe inamicii sai, prin intermediul unor mesaje video extrem de neobisnuite, inclusiv unul in care poate fi vazut cum isi retine lacrimile dupa arestarea mamei sale, pe parcursul weekendului, relateaza Reuters.

Averile din guvernul Orban. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri

Recent, membrii guvernului Orban si-au publicat declaratiile de avere. in ultimul an, Ion Stefan, zis si Grinda s-a remarcat prin situatia financiara excelenta. La polul opus se afla insasi premierul Ludovic Orban, care nu are niciun leu in cont. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri.

Dezastru in centrele de batrani. Tot mai multi angajati, infectati cu Covid-19, desi au respectat protocolul medical

Dezastru in centrele de batrani din Iasi devenite focare Covid. Tot mai multi angajati au fost confirmati pozitiv, desi sustin ca au respectat toate protocoalele medicale in ceea ce priveste purtarea mastilor si dezinfectarea regulata.

in Sectorul 4 se construieste cea mai moderna pasarela pietonala din Capitala

In Sectorul 4 al Capitalei, condus de primarul Daniel Baluta, va fi construita cea mai moderna pasarela pietonala din Bucuresti. Este vorba despre constructia pasarelei Popesti Vest, ce va deservi zona de sud.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )