Libnet.ro
UNICEF

23:45

Unul dintre cei mai periculosi mafioti din Mexic, gata de razbunare. A amenintat Guvernul cu ochii in lacrimi (VIDEO)

B1 B1,
Unul dintre cei mai periculosi mafioti din Mexic, gata de razbunare. A amenintat Guvernul cu ochii in lacrimi (VIDEO)

Jose El Marro Yepez este unul dintre cei mai de temut infractori din Mexic. Liderul cartelului Santa Rosa de Lima a amenintat Guvernul, dar si pe liderii clanurilor rivale, ca se va. continuă pe B1

Vedeta care a invins lupta cu cancerul, iar acum inspira o tara intreaga. Ce spune dupa unul dintre cei mai grei ani din viata

Desi pare ca duc vieti perfecte, vedetele internationale se confrunta uneori cu probleme reale de sanatate, pe care nu le pot controla si nici nu le mai pot ascunde sub machiaj sau filtrele de pe Instagram. Unul.

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic, amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului

Amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului din Mexic, facute de unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic. Jose El Marro Yepez, seful cartelului Santa Rosa de Lima, a transmis niste mesaje video pentru cei care conduc tara, in care a reusit cu greu sa-si tina lacrimile, dupa ce mama sa a fost arestata.

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic ameninta in lacrimi guvernul, dupa retinerea mamei sale

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic, Jose El Marro Yepez, seful cartelului Santa Rosa de Lima, a amenintat guvernul si pe inamicii sai, prin intermediul unor mesaje video extrem de neobisnuite, inclusiv unul in care poate fi vazut cum isi retine lacrimile dupa arestarea mamei sale, pe parcursul weekendului, relateaza Reuters.

INTERVIU Concediu in vremea pandemiei. Sfaturi de la unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi: Nu sunt in favoarea ideii ca oamenii sa renunte la vacanta

Romanii nu ar trebui sa renunte la vacante in aceasta vara, dar exista niste reguli care ar trebui aplicate din convingere. in plus, turismul in afara tarii si in special tarile care au fost foarte afectate de pandemia de coronavirus ar trebui evitate, afirma medicul epidemiolog Doina Azoicai, presedintele Societatii Romane de Epidemiologie, intr-un interviu acordat HotNews. ro.

INTERVIU Cum vede cresterea numarului de cazuri de coronavirus unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi romani: E o evolutie explicabila si asteptata dupa relaxare. Ma astept la o scadere

Cresterea numarului de infectii cu coronavirus din ultimele zile reprezinta o evolutie explicabila si asteptata, avand in vedere faptul ca am avut doua etape de relaxare, afirma medicul epidemiolog Doina Azoicai, presedintele Societatii Romane de Epidemiologie, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Cu toate ca numarul de cazuri a crescut in ultimele zile, Doina Azoicai da un semnal de calm: spune ca fenomenele biologice legate de virus sunt in descrestere si ca se asteapta la o scadere in lunile de vara.

Google inchide unul dintre cele mai utile servicii. A fost disponibil doar cinci luni

Probabil ca si pentru tine Google a devenit crucial pentru diverse servicii. Cel a carui inchidere a anuntat-o acum a fost lansat in februarie si putea fi cel mai util mijloc prin care sa-ti.

VIDEO Eclipsa partiala de soare: Inelul de foc, unul dintre cele mai spectaculoase fenomene astronomice ale anului

Cel mai spectaculos fenomen al eclipsei inelare de soare din ultimii ani, asa numitul inel de foc, a inceput duminica dimineata si va fi vizibil in intregimne in vestul Africii, Peninsula Arabica, India si sudul Chinei.

24 de ore negre pentru Ungaria. Doi dintre cei mai mari poloisti ai sai au murit

Ungaria a suferit doua pierderi imense in doar 24 de ore: doi tripli campioni olimpici la polo au murit. Gyorgy Karpati, in varsta de 85 de ani, era ultimul supravietuitor al nationalei Ungariei care castiga, in fata Uniunii Sovietice, titlul la JO Melbourne, in 1956, dupa ceea ce multi au numit a fi cel mai sangeros meci de polo din istorie. Iar Tibor Benedek, o legenda a anilor 90, a fost rapus de o boala crunta, la doar 47 de ani.

VIDEO Sef de cartel mexican, viral pe retelele sociale cu un clip in care abia isi stapaneste lacrimile

Unul dintre cei mai cautati sefi de cartel din mexic a amenintat guvernul in mai multe mesaje video, inclusiv unul in care se vede cum se chinuie sa nu planga din cauza ca mama sa a fost arestata in weekend, scrie Reuters.

Israelul are cei mai multi gay in Parlament din istoria sa

Parlamentul israelian are sase parlamentari gay de luni seara, un record pentru o tara considerata unul dintre pionierii drepturilor LGBT, dar unde homosexualitatea ramane un tabu in cercurile religioase, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )