Libnet.ro
UNICEF

06:45

Israelul considera ca vor mai fi multe de facut in cazul unui acord asupra programului nuclear al Teheranului

Adevărul Adevărul,
Israelul considera ca vor mai fi multe de facut in cazul unui acord asupra programului nuclear al Teheranului

Israelul a anuntat, prin vocea ministrului Apararii, Moshe Yaalon, ca in cazul in care puterile occidentale si Iranul vor ajunge la un acord privind programul nuclear al Teheranului, vor fi inca multe lucruri de facut, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

UE: Acordul de asociere cu Ucraina ar putea fi amanat pe termen lung in cazul unui esec

Acordul de asociere UE-Ucraina ar putea fi amanat pe termen lung in cazul unui esec la summitul prevazut sa se desfasoare saptamana viitoare la Vilnius, a avertizat marti presedintia lituaniana a Uniunii.

UE: Acordul de asociere cu Ucraina ar putea fi amanat pe termen lung in cazul unui esec

Acordul de asociere UE-Ucraina ar putea fi amanat pe termen lung in cazul unui esec la summitul prevazut sa se desfasoare saptamana viitoare la Vilnius, a avertizat marti presedintia lituaniana a Uniunii.

Acordul UE-Ucraina ar putea fi amanat pe termen lung in cazul unui esec

Acordul de asociere UE-Ucraina ar putea fi amanat pe termen lung in cazul unui esec la summitul prevazut sa se desfasoare saptamana viitoare la Vilnius, a avertizat ieri presedintia lituaniana a Uniunii Europene.

Perchezitii la CJ Prahova. Procurorii ridica mai multe documente de la institutia condusa de Mircea Cosma

Procurori DNA se afla miercuri, la sediul Consiliului Judetean Prahova, institutie condusa de Mircea Cosma, lider al filialei judetene a PSD, de unde anchetatorii vor ridica mai multe documente, a declarat seful.

Banca Mondiala: Firmele romanesti platesc de trei ori mai multe taxe decat media UE.

O firma din Romania face in fiecare an 39 de plati catre stat in contul taxelor si contributiilor, de trei ori mai multe fata de media UE, pentru care pierde 200 de ore, iar cea mai mare parte din povara fiscala este distribuita pe munca, potrivit unui raport publicat de Banca Mondiala BM), informeaza Mediafax. Romania se afla pe pozitia 134 in clasamentul Paying Taxes 2014, raport realizat de Banca Mondiala si compania de consultanta si audit PwC. Anul trecut, Romania ocupa locul .

Obiectii la legea bugetului: Cele mai multe la ministerul condus de Liviu Dragnea

Cele mai multe amendamente inregistrate la proiectul de lege privind bugetul pentru 2014 au fost depuse de partidele din Opozitie. PDL a avut peste 1. 000 de obiectii, iar PPDD, in jur de 400. Cel mai contestat minister a fost cel al Dezvoltarii, condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

Ai firma in Romania? Platesti de TREI ori mai multe taxe si contributii fata de tarile din UE. Suntem pe aceeasi pozitie ca cei din BOTSWANA

O firma din Romania face in fiecare an 39 de plati catre stat in contul taxelor si contributiilor. Asta inseamna de trei ori mai multe fata de media Uniunii Euroepene. Pentru asta fiecare patron pierde.

Tesla apara Model S, dupa 3 incendii: Ai mai multe sanse sa fii lovit de fulger decat sa-ti ia Tesla foc. Totusi, masina va fi modificata

Tesla Motors producator auto american de automobile electrice apara Model S dupa ce aceasta masina a fost implicanta in trei incidente soldate cu incendii ale pachetului de baterii litiu-ion utilizate pentru propulsie. Compania spune ca un sofer are de 4,5 ori mai multe sanse sa aiba de-a face cu un incendiu intr-o masina pe benzina decat in Model S si ca poti avea mai multe sanse sa fii lovit de fulger, in timpul intregii vieti, decat sa asisti la un incendiu inofensiv al sedanului electric Tesla. Totusi, masina va suferi unele modificari.

Germanii vor mai putina libertate, mai multe interdictii si sunt neincrezatori fata de UE, conform Indicelui de Libertate 2013

Libertatea e mai putin importanta pentru germani, in comparatie cu anul trecut. Aceasta este una dintre concluziile la care ajung Institutul de Cercetarea Libertatii John Stuart Mill si Prof. Dr. Ulrike Ackermann, co-autoarea Indicelui de Libertate 2013. Studiul a fost facut pentru prima oara in 2011. Respondentii de anul acesta vor o gramada de interdictii: a consumului de droguri tari si slabe, a clonarii oamenilor, a alimentelor nesanatoase, dar si a partidelor de extrema dreapta. Statul ar mai trebui sa intervina in creditarea datornicilor, donatiile de partid, pornografie, insa mai putin in vanzarea de alcool tare, jocurile de noroc sau condusul cu peste 130 kmh pe autostrada.

FOTOGALERIE Primaria sectorului 6 a evacuat mai multe familii de tigani care si-au construit adaposturi pe un teren din Militari. In urma acestora s-au strans 100 tone de gunoi

Primaria sectorului 6 a demolat, marti, adaposturile improvizate tigani pe un teren din apropierea strazii Piscul Crasani din cartierul Militari. Romii locuiau aici, faceau mizerie si deranjau vecinii. De pe teren au fost stranse circa 100 de tone de deseuri, potrivit unui comunicat emis de primarie. Inspectorii de mediu si politistii locali vor continua monitorizarea acestei zone, pentru a evita reamenajarea de adaposturi si depozitarea de deseuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )