Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obiectii la legea bugetului: Cele mai multe la ministerul condus de Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Obiectii la legea bugetului: Cele mai multe la ministerul condus de Liviu Dragnea

Cele mai multe amendamente inregistrate la proiectul de lege privind bugetul pentru 2014 au fost depuse de partidele din Opozitie. PDL a avut peste 1. 000 de obiectii, iar PPDD, in jur de 400. Cel mai contestat minister a fost cel al Dezvoltarii, condus de vicepremierul Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Banca Mondiala: Romania are cele mai multe plati fiscale din UE. O companie pierde anual 200 de ore pentru plata lor

In Romania este de trei ori mai greu de platit taxele decat in Botswana. O releva un raport realizat de Banca Mondiala in colaborare cu o companie de consultanta. in tara noastra, pentru cele 40 de taxe pe.

Cum se poate umple de masini electrice una dintre cele mai izolate capitale din lume

Thimpu, capitala micului regat himalayan Bhutan, este un orasel de 120. 000 de locuitori, insa ar putea ajunge sa aiba mai multe masini electrice decat orase cu milioane de locuitori, scrie Financial Times. Oficialii din Bhutan discuta cu cei de la Nissan pentru a inlocui masinile existente in capitala cu vehicule electrice Leaf, in contextul in care electricitatea este mult mai ieftina, iar distantele sunt foarte mici.

Ai firma in Romania? Platesti de TREI ori mai multe taxe si contributii fata de tarile din UE. Suntem pe aceeasi pozitie ca cei din BOTSWANA

O firma din Romania face in fiecare an 39 de plati catre stat in contul taxelor si contributiilor. Asta inseamna de trei ori mai multe fata de media Uniunii Euroepene. Pentru asta fiecare patron pierde.

Tesla apara Model S, dupa 3 incendii: Ai mai multe sanse sa fii lovit de fulger decat sa-ti ia Tesla foc. Totusi, masina va fi modificata

Tesla Motors producator auto american de automobile electrice apara Model S dupa ce aceasta masina a fost implicanta in trei incidente soldate cu incendii ale pachetului de baterii litiu-ion utilizate pentru propulsie. Compania spune ca un sofer are de 4,5 ori mai multe sanse sa aiba de-a face cu un incendiu intr-o masina pe benzina decat in Model S si ca poti avea mai multe sanse sa fii lovit de fulger, in timpul intregii vieti, decat sa asisti la un incendiu inofensiv al sedanului electric Tesla. Totusi, masina va suferi unele modificari.

Perchezitii la CJ Prahova. Procurorii ridica mai multe documente de la institutia condusa de Mircea Cosma

Procurori DNA se afla miercuri, la sediul Consiliului Judetean Prahova, institutie condusa de Mircea Cosma, lider al filialei judetene a PSD, de unde anchetatorii vor ridica mai multe documente, a declarat seful.

Banca Mondiala: Firmele romanesti platesc de trei ori mai multe taxe decat media UE.

O firma din Romania face in fiecare an 39 de plati catre stat in contul taxelor si contributiilor, de trei ori mai multe fata de media UE, pentru care pierde 200 de ore, iar cea mai mare parte din povara fiscala este distribuita pe munca, potrivit unui raport publicat de Banca Mondiala BM), informeaza Mediafax. Romania se afla pe pozitia 134 in clasamentul Paying Taxes 2014, raport realizat de Banca Mondiala si compania de consultanta si audit PwC. Anul trecut, Romania ocupa locul .

Mai multe carti dintr-o biblioteca belgiana, depistate pozitiv cu herpes si cocaina

Un profesor belgian a imprumutat mai multe carti dintr-o biblioteca din Anvers si a efectuat asupra lor o serie de teste de depistare a bacteriilor, a microbilor si a altor substante. Astfel, doua copii ale.

Wine Spectator a ales cele mai bune vinuri din lume in 2013: de ce nu se afla si un vin romanesc in top 100?

Wine Spectator, cea mai importanta publicatie specializata in vinuri din SUA, si una dintre cele mai apreciate reviste de gen pe plan international, a publicat topul celor mai bune vinuri din lume in 2013. Printre cele 100 alese din peste 20. 000 inscrise in competitie se regasesc soiuri spaniole, frantuzesti, italiene, americane, chiar si unul unguresc, dar nici un vin romanesc sau moldovenesc.

Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, la Sinteza Zilei

Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, a venit la Sinteza Zilei pentru a vorbi despre cea mai mare realizare a carierei sale: filmul Dom Hemingway, in care joaca alaturi de staruri.

Ma mandresc ca sunt romanca. Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, la Sinteza Zilei

Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, a venit la Sinteza Zilei pentru a vorbi despre cea mai mare realizare a carierei sale: filmul Dom Hemingway, in care joaca alaturi de staruri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )