Libnet.ro
UNICEF

09:15

Israelul a depasit pragul de doua milioane de persoane care au primit prima doza a vaccinului anti-COVID-19

B1 B1,
Israelul a depasit pragul de doua milioane de persoane care au primit prima doza a vaccinului anti-COVID-19

Israelul a ajuns la pragul de doua milioane de cetateni care au fost vaccinati impotriva COVID-19, informeaza timesofisrael. com. De la inceputul campaniei de imunizare, doua milioane de israelieni au primit deja. continuă pe B1

Doua milioane de isralieni au fost vaccinati cu prima doza

Israelul a atins pragul de doua milioane de persoane care si-au primit prima doza de vaccin impotriva noului coronavirus, odata cu vaccinarea unei asistente dintr-o maternitate, la care a asistat premierul Benjamin Netanyahu, relateaza AFP.

Peste doua milioane de oameni au murit in lume din cauza complicatiilor infectiei COVID-19

Peste doua milioane de oameni au murit pana acum in toata lumea din cauza complicatiilor infectiei COVID-19, provocate de noul coronavirus SARS-CoV-2. Cele mai multe pierderi de vieti omenesti sunt raportate in Statele Unite ale Americii, unde nu au supravietuit virusului 398 de mii de oameni, transmite IPN.

Suedia a depasit pragul de 10.000 de morti

Suedia a depasit joi pragul de 10. 000 de morti de la inceputul epidemiei, au anuntat autoritatile sanitare, dupa un nou record de 351 de decese in ultimele 24 de ore, relateaza AFP.

Ministrul Sanatatii introduce doua noi categorii de persoane care se pot vaccina in etapa a II-a a campaniei de imunizare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a anuntat, vineri, ca Guvernul va adopta saptamana viitoare o hotarare care va modifica strategia national de vaccinare. El a precizat ca vor fi incluse doua noi categorii de persoane vulnerabile in etapa a doua de vaccinare si anume oamenii fara adapost si persoanele cu handicap si cele care le ingrijesc.

Pechezitii la zeci de persoane care au cerut ilegal indemnizatii de sprijin pentru intreruperea activitatii din cauza pandemiei

Zeci de perchezitii au loc joi dimineata in judetele Prahova si Dambovita, intr-un dosar de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals in declaratii si uz de fals. 43 de persoane sunt acuzate ca au incheiat cu o firma contracte fictive de drepturi de autor in baza carora au cerut indemnizatii de sprijin pentru intreruperea activitatii, ca urmare a restrictiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19.

Valeriu Gheorghita, despre pasaportul de vaccinare: Nu trebuie sa ajungem la aceasta divizare intre persoane care s-au vaccinat si cele care nu s-au vaccinat

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 a declarat, joi, pe B1 TV, ca nu ar trebui sa existe o divizareintre persoanele care s-au vaccinat si cele care nu.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )